Spletna stran je precej podobna dojenčku. Predvsem če se nahajate v niši, kjer imate veliko tekmecev, morate bolj ali manj vsak dan nekaj narediti na vaši spletni strani. Seveda se to razlikuje, če urejate blog, ali pa če urejate spletno trgovino, vendar nikoli ne smete zaspati.

Vsak dan lahko dodate nekaj nove vsebine, uredite nov link ali pa vsaj preverite, kaj se dogaja z vašo spletno stranjo. Raste ali pada? Seveda je vsakodnevno urejanje spletne strani precej naporno, predvsem pa vzame kar nekaj časa, vendar je zelo pomembno, da strica googla vsakokrat presenetite z nečim novim na vaši strani. Googlov crawler sicer ne pride na vašo stran vsak dan, vendar nikoli ne morete vedeti, kdaj bo prišel, tako da je pametno, da ste vsak dan pripravljeni na njegov prihod in mu pokažete nekaj novega.

Jaz sem dodal nekaj povezav na 2 različni strani, dodal članek na eno in seveda kot vsak dan preveril kaj se dogaja z ključnimi besedami, na katere ciljam. To je nekako že jutranji ritual, ko najprej zjutraj preverim Google Analytics in pogledam kako kotirajo moje ključne besede na Googlu. Tako da vem kaj se dogaja.

TOREJ: Kaj ste vi danes naredili?

Rate this post

Comments (1)

  1. Kaj ste danes naredili za optimizacijo vaše spletne strani | Optimizacija spletnih strani…

    Vsak dan je potrebno nekaj narediti na svoji strani, saj tudi konkurenca ne počiva….

Comments are closed.