Testi so verjetno najbolj zanesljiv način pridobivanja podatkov o tem, kaj resnično deluje v SEO svetu in kaj ne. Vse ostalo so ugibanja, ali pa če nam Google poda kakšno drobtinico, ki pa je tudi ponavadi precej v meglo zavita.
No, in ker potrebujemo zanesljive podatke, tudi jaz stalno izvajam različne teste, in danes vam bom predstavil test, v roku par dni pa bomo pogledali rezultate.
Torej, Hiška Dobrot ima nove produkte, ki jih je potrebno čim prej spraviti v Google. Stran ima PR4 in je stara že 3 leta, tako da je google sicer pogost obiskovalec, vendar nič ni prehitro.
Za test kako hitro dobimo stran v google sem uporabil tri strani, eno sem dodal v digg.com web2.0 imenik, s katerim že imam odlične izkušnje in zna spraviti stran v google v roku nekaj ur. Drugo stran sem dodal v menjeql.com, malo slovensko verzijo digga, ki ima PR2 in je na svetu manj kot en mesec. Ostalih strani se nisem dotikal in imajo povezave le iz glavne strani hiskadobrot.com.
Kaj torej primerjamo? Primerjamo eno bolj obiskanih spletnih strani, ki jih google zelo zaupa, in eno ne tako zaupljivo spletno stran, ki pa je vseeno pomembna, za katero google ve, da se dnevno spreminja in na tretji strani, kako hitro ste v google, če ne delate SEO-ja.
O rezultatih po moje kar kmalu, saj bodo strani hitro v google.

Rate this post

Comments (2)

  1. Test – kako hitro lahko novo stran najdemo na google.com | Optimizacija spletnih strani…

    Testiramo kaj je najboljši način, da svojo spletno stran spravite čim hitreje v google iskalnik….

  2. zanima me kako hitro spraviti stran na google brezplačno.pomoč dobrodošla.

Comments are closed.