No, test smo uspešno opravili. Ne pravim, da so to edini pravi rezultati, je pa to korak k temu, da imamo vsaj nekaj orientacije, kaj se dogaja in kako.

Torej, tri različne strani smo želeli dodati v googlov index in smo uporabili tri različne možnosti. Ena je bila, da smo stran dodali v digg.com, drugo stran smo dodali v menjeql.com in tretje strani nismo nikamor dodali.

Lahko rečem, da je rezultat pravzaprav pričakovan. Najhitreje je bila v google index dodana stran, ki smo jo dodali v digg.com, stran ki ima veliko popularnost in ji google tudi daje veliko vrednost.

Naslednja je bila dodana stran, ki smo jo dodali na menjeql.com. Razumljivo po eni strani, saj je stran imela vsaj eno povratno povezavo, tako da jo je google lažje najdel. Tukaj lahko govorimo tudi nekoliko o naključju, saj je verjetno to pomenilo, da je google prej prišel na menjeql.com kot na osnovno stran hiskadobrot.com. Kar seved ne pomeni, da se strani ne izplača dodajati, ampak samo pomeni, da morate imeti nekaj sreče, prej ko pride google na stran, od koder kaže link na vašo stran, prej jo boste imeli v googlu.

5/5 - (1 vote)