Ta spletna stran in večina mojih ostalih spletnih strani gostuje na HostGator-ju, Ameriškem gostitelju spletnih strani, ki sicer ni zastonj, nudi pa precej poceni in ugodno gostovanje, ki je primerno za večino spletnih strani. Sam imam Mini paket, ki mi omogoča gostovanje neomejenega števila domen in 6 Gb prometa na strani, kar pomeni da bolj ali manj nisem omejen s številom obiskovalcev in da lahko postavim skoraj kar želim na ta strežnik. Vsaj zaenkrat se niti približno ne približujem tej številki.
Tudi sam sem dolgo časa gostoval po različnih tujih brezplačnih strežnikih, takšnih bolj ali manj nepoznanih, s katerimi pa so stalno bile težave. Ali je bil problem to, da je stran vsakih nekaj dni crknila, ali je bila neverjetno počasna, vedno je bilo nekaj.
Nazadnje je ena izmed spletnih strani popolnoma izginila, saj je celoten hosting izginil, in ga še sedaj ni nazaj. Enostavno nič več ni na tisti domeni e-maili se mi vračajo, in izgubil sem ene par strani, za večino sem sicer imel backup, za eno, največjo pa ne, poleg tega pa sem za tisto plačal še nekaj minimalnega za pol leta hostinga, tako da so mi odstranili oglase. Po tem sem se odločil in plačal teh skoraj $8 za gostovanje. Imel sem že prve težave, ki so mi jih takoj pomagali rešiti preko chata v živo, druga težava pa ni bila tako enostavna, tako da mi je oseba na chatu povedala, da mi ne more pomagati, vendar sem poslal mail in imel takoj drugi dan stvar rešeno.
Absolutno sem zadovoljen do sedaj in če želite gostiti svojo domeno, imeti neomejeno število e-mail naslovov in pravzaprav vse, kar si želite, predlagam, da plačate gostovanje na hostgator-ju.

Rate this post

Comments (1)

  1. Gostovanje spletnih strani | Optimizacija spletnih strani…

    Moje gostovanje odlično deluje in vabim tudi tebe, da si ga naročiš….

Comments are closed.