Zagotavljamo vam, da bo vaša stran prva v Google iskalniku.
Takoj bomo povečali vašo prodajo za 100%.

Ste že kdaj slišali te izjave? Kaj pa to, da stvari, ki se slišijo da bi bile predobre, da bi lahko bile res, ponavadi res so?

Dajmo za vedno razčistiti, kako je s tem. Nihče vam ne more zagotoviti, da boste prvi za ključne besede, ki resnično nekaj pomenijo. To vam lahko zagotovi samo nekdo, ki dela na Google in bo tam uredil, verjetno je najboljši prijatelj Matta Cuttsa, pa še ta bo težka.

Lahko vam seveda zagotovijo, da boste prvi na nepomembne ključne besede. Nikoli ni problem priti na prvo mesto za rezultate “Vijolično črne torbice z rjavim ročajem”. Zakaj? Ker za to ključno besedo tekmuje le 9 spletnih strani (preverite) in takšnih ključnih besed tako ali tako nihče ne vpisuje v iskalnike, tako da vam prav nič ne bo pomagalo, če vam vaš najboljši optimizator spletne strani (ups, pozabil povedati, da sem vključil ironijo) uredi, da ste na prvem mestu.

Pomembno je, da ste na prvem mestu za prave ključne besede (torbice), za to pa potrebujete nekoga, ki se bo dalj časa trudil za vašo optimizacijo in ve kako to narediti.
Na primer dr. optimizacije

Rate this post

Comments (2)

  1. Zagotovljeno prvo mesto na google. A res? | Optimizacija spletnih strani…

    Zakaj vam nekateri obljubijo, da vas pripeljejo na vrh googla, in kaj je narobe s tem. Kako razumeti njihove izjave in kaj narediti, da boste imeli res dobro optimizirano spletno stran…

  2. […] idejo, pisati o kvalitetnih in nekvalitetnih optimizacijskih praksah. O tem sem že nekaj pisal tukaj in tukaj. — E-knjiga "Marketing in oglaševanje na Facebook-u" – ZAENKRAT še brezplačna. […]

Comments are closed.