Skim se približuje, za tiste, ki ne poznate te konference, gre za Slovensko konferenco iskalnega marketinga, bolj ali manj edino takšne vrste pri nas, kolikor jaz vem. In ja, naslov je seveda nekoliko zavajajoč, na žalost vam ne morem ponuditi brezplačne udeležbe na konferenci, lahko pa vam ponudim nekaj drugega, namreč, da tam vprašam nekaj, kar ste že dolgo želeli vprašati sami, vendar vam ni uspelo priti na konferenco.

Najprej si oglejte program in govorce na www.skim.si. Nato pa, v komentarje vpišite vprašanje ali vprašanja, ki bi jih radi postavili govorcem in potem ko bom sam tam, lahko ta vprašanja jaz postavim za vas in vam tukaj povem, kaj so posamezni govorci odgovorili. Popolnoma enostavno, ne rabite plačati 500€ kotizacije, še vedno pa lahko izveste, kar vas zanima.

Izmed vprašanj v komentarjih bom izbral tiste, ki bodo najbolj zanimivi, in potem jih zastavim. Odgovore seveda vpišem kot poste na ta blog, zato je najbolj pametno, da se naročite na rss, tako da ne zamudite odgovora.

Rate this post

Comments (2)

  1. Pojdi z mano na konferenco iskalnega marketinga! | Optimizacija spletnih strani…

    Postavi vprašanje v komentarjih in jaz ga bom zate postavil strokovnjakom, ki bodo predavali na konferenci iskalnega marketinga…

  2. […] Pojdi z mano na konferenco iskalnega marketinga! […]

Comments are closed.