O oglaševanju na Facebooku sem že pisal, tokrat samo na kratko, zanimivost, ki sem jo opazil. Včeraj je očitno nekdo na veliko oglaševal, saj sem (in vejretno tudi vsi ostali) dobil spodnje opozorilo, da bo potekala velika kampanja, kar lahko spremeni facebook_optimizacijapogostost prikazovanja mojih lastnih oglasov, vendar naj  jih ne spreminjam preveč, saj se bo vse vrnilo nazaj. In če pogledam rezultate včerajšnjega oglaševanja, potem vidim da se je res nekaj čudno dogajalo, saj Facebooku ni uspelo porabiti vsega denarja, ki sem mu ga namenil, čeprav sem dodal nov oglas in je nekaj dni prej brez težav porabil ves denar. Bomo videli, kaj se bo dogajalo danes.

Sicer pa je to odličen način, saj sem prepričan, da bi sam vsaj malo poskušal dvignit vsaj eno akcijo, glede na to da bi se veliko manj dogajalo na naših oglasih. Nisem pa tega še srečal na drugih oglasnih mrežah, kaj pa vi?

Zanima me tudi, ali to uspe Facebook avtomatsko ugotoviti da je nekdo nastavil tako veliko kampanjo, ali je to oglaševanje bolj dogovorjeno z Facebookom?

Rate this post