Tako, razposlal sem vsa svoja vabila, pri ostalih mi je pomagal Nenad, čigar spletno stran lahko obiščete na http://axino.net/, sicer pa sedaj želim slišati vaše komentarje. Kaj pravite, je google wave uporaben, kaj ste že počeli z njim in kaj še boste?

Sam moram reči, da sem precej zadovoljen in da lahko že vidim projekte, nad katerimi bo precej enostavneje imeti nadzor z uporabo google wave. Poleg tega pa že vidim aplikacije, ki se bodo dodajale, s katerimi se bo dalo delati še bolje. Stvar je sedaj razumljivo še v začenem stadiju, vendar ko bo zaključena (kar sicer pričakujemo da bo še nekaj časa trajalo, glede na to, koliko časa je bil Gmail v BETA fazi) bo verjetno postala klasičen način komunikacije preko interneta.

Edina stvar, ki me nekoliko moti je, da wave ne pošilja sporočila takrat, ko se nekaj zgodi, torej rad bi vedel, ko mi nekdo odpiše in nisem online, rad bi, da mi pošljejo obvestilo na mail. Ampak sem prepričan, da bo google to uredil, v nasprotnem primeru pa bo to uredil nekdo zunanji.

Torej, čakam vaše komentarje na google Wave?!

Rate this post

Comments (4)

 1. Glede povezave med gmailom in wejvom: ja, dejansko nekaj manjka, ampak si predstavljam, da ko wejv ne bo več v beta fazi, gmail ne bo več potreben? Zdi se, da je Google malce odprl pipco, ker sedaj vsak povabljeni že takoj dobi po nekaj invajtov, kar je dobro, saj na začetku nisem imela s kom komunicirati 😉 Sama pa še vedno nisem dobila niti enega invajta 🙁 Za četanje mi je kul, da lahko bereš, kar drugi piše, ampak je pa nekoliko nerodno, ker moraš vsakič posebej klikniti done, ne gre kar s tipko enter, kot pri gmailu.
  Kontakti so mi precej nepregledni in stisnjeni v spodnji kot, s tistim drsnim pomikom ni ravno praktično, pa zelo hitro se premika vse skupaj. Razporeditve kontaktov tudi ne razumem najbolje.
  Mislim, da se zaenkrat večina drži še kar gmaila in nekega hudega navdušenja nad wejvom še ni, posledično je tudi težko raziskati vse možnosti, ki jih nova zadeva ponuja.
  Evo, čist laično mnenje humanistke 😉

 2. Ja, sej verjetno bomo enkrat vsi prestopli na wave, samo do takrat je res še daleč. Ker emaili so tukaj še vedno za en kup drugih stvari. Ne vem, če bomo ljudi, ki smo jih komaj navadili uporabljat maile, lahko navadili na wave…
  In je res malo problem tudi s temi kontakti, ki so nepregledni, predvsem prevelike slike in fonti za to, kolikor prostora so jim namenili…
  Evo, pa se čisto strinjava 😀

 3. Sploh ne rabiš miške! Preberite:
  http://www.google.com/support/wave/bin/answer.py?hl=en&answer=162330

 4. E, to pa je res pametno vedet, sam na veliko uporabljam bližnjice na tipkovnici, tako da bodo tudi tukaj prišle prav. Hvala Matej!

Comments are closed.