Knjige o optimizaciji spletnih strani imajo sicer eno težavo in to je, da se stvari precej hitro spreminjajo in postanejo knjige hitro zastarele. Kljub temu mislim, da je potrebno izpostaviti knjigo, ki je sicer čisto nova in zaradi tega še vedno zelo uporabna, poleg tega pa so jo napisali avtorji, ki jih lahko na spletu redno berete in so resnični strokovnjaki in poznavalci optimizacije spletnih strani. Knjigo vam priporočam, spodaj najdete povezavo na Amazon (ki je sicer affiliate, samo toliko da se ve), ki so jo med drugimi napisali Rand Fishkin iz seomoz, Stephan Spencer in podobni strokovnjaki in strokovnjakinje, pokriva pa najrazličnejše načine optimizacije, tisto na strani in iz drugih strani, tehnično, uporabo googla ipd.

Če priporočim le eno knjigo, je to ta. Sam sem jo prebral in lahko rečem, da jo bom še kdaj vzel v roke.

Rate this post

Comments (6)

 1. Hja, … strokovnjaki pravijo, da delamo vse prav, Google SEO traffic pa pravi drugače 🙁

 2. Kot se temu lepo reče, we’re on it 😀 Bomo pogledali, in uredili … Upam…. Res pa je da ni tako zelo enostavno.

 3. Peter,

  A si jo naročil preko Amazona? Koliko časa traja, da da jo dobiš?
  Bi priporočil še kakšno knjigo na temo SEO?

  Drugače pa vse pohvale za blog!

 4. LP,

  hvala za pohvale.
  Knjigo mi je prinesel prehiter Dedek mraz, tako da težko kaj povem o tem, koliko časa traja. sicer pa knjig ne bi ravno priporočal, ker imajo to težavo, da znajo hitro zastarat… Sam na veliko berem bloge, tako da imam tudi v planu v kratkem spisat prispevek o tem, katere bloge priporočam…

  Prijetne praznike…

 5. Ravnokar sem preko Amazona naročil priporočeno knjigo plus še eno. Uporabil sem tudi tvoj link. Upam, da dobiš kakšen evro!

 6. Hej, prepričan sem, da ti bo knjiga všeč, sporoči, kako bo šlo. Hvala za affiliate…

Comments are closed.