So little time, and so much to do… (Tako malo časa, pa toliko dela) je lajtmotiv zadnjih nekaj mesecev in tako se že nekaj časa poigravam z mislijo, katere so stvari, ki jih ta stran še potrebuje. Kaj je takšnega, kar moram še dodati. V načrtu je še kar nekaj video navodil za optimizacijo, ki so se odlično obnesla in ki jih radi gledate, blogov je seveda na zalogi še kar nekaj, vendar jih ne morem vseh spisati naenkrat.

Glede na to, da poznam slovensko sceno optimizacije, lahko kar iz glave rečem, da imamo samo en forum, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani in nekaj delov forumov, ki se v kakšni podtemi ukvarjajo z optimizacijo. Glede na to, da se tako radi vračate na to spletno stran in glede na to, da vsak dan toliko novih ljudi zaide na to spletno stran se vsak dan znova sprašujem, ali potrebujete pomoč pri vaši optimizaciji tudi preko foruma. Enostavno ni mogoče, da bi na vsa vaša vprašanja odgovarjal jaz sam, poleg tega pa res ne morem delati brezplačnih analiz kar povprek (za kar mi je po eni strani prav žal).

Torej, tukaj imate anketo, ki je objavljena tudi v desnem meniju. Potrebujete več informacij, ki bi jih dobili na forumu ali ne? Bi se udeleževali razprav na forumu?

[poll=5]

Rate this post