Testi in eksperimenti so dodana vrednost vsakega strokovnjaka optimizacije. Že dalj časa sodelujem na forumu Internetmojster.com. Zadnji čas se dogovarjamo o tem, da bi preizkusili, kaj lahko naredimo na področju optimizacije, le z povratnimi povezavami. Glede na to, da smo na forumu in da je akcija vodena demokratično, imamo sicer še nekaj težave se odločiti kaj in kako bi počeli, ampak izgleda, da so vsaj osnovne stvari dogovorjene. Dodamo povezavo s ključno besedo internet in videli bomo kako visoko nam bo uspelo priti. Rezultati trenutno:

1. wikipedia.org (slovenska)
2. amis.net
3. Siol.net
4. Mobitel.si
5. Kabelski internet.com
6., 7. angleška wikipedia itn...

Glede na orodje, ki ga vedno uporabljam za preverjanje ključnih besed, je internet mojster na 19. mestu v google.si (nekateri uporabniki foruma se s to številko sicer ne strinjajo, ali tako pač je, rezultati se kažejo različno za različne uporabnike.

Kot lahko vidite so visoko na googlu precej velike in stare spletne strani, ki jih google zagotovo precej ceni, tako da doseči prvo mesto ne bo kar enostavno.

Aktivno bom spremljal kaj se dogaja, dodal sem tale PR5 link in dodal bom še kakšnega, vsaj enega PR3 iz menjeql.com. Lahko tudi vi dodate kakšno povezavo, da pomagate našemu experimentu? V zahvalo dobite povezavo iz enega naslednjih prispevkov na tem blogu.

Edit: Še povezava na internetmojster.com kjer poteka debata http://bit.ly/bhM6ut

Rate this post