Kot sem že omenil v svojih prispevkih, sem se pred časom preselil (je rekel moj super ego – Optimizacija-strani.info blog) in od selitve je sedaj minilo že kar nekaj časa in moram reči, da se odlično počutim. Fantje in (upam vsaj) dekleta pri Zabcu (pazi, Z, ne Ž) so mi pripravili prav prijetno mlako, v kateri sedaj živim.

Selitev na strežnik v Sloveniji je bila namenjena tudi temu, da se mojemu prijatelju Googlu predstavim kot spletna strani namenjena uporabnikom v Sloveniji. Prej sem domoval na strežniku v Ameriki, sicer sem Googlu povedal, da želim biti pokazan čim bolj tistim iz Slovenije, vendar je kolega Google rekel, da najraje prikazuje Slovencem tiste strani, ki so v resnici doma v Sloveniji. Torej, ker moj šefe želi, da sem čim bolj obiskan, smo rekli, “Mama prihajam domov, in jočem od sreče….”.
Povedati morem tudi, da sem zelo zadovoljen z Zabcom, ker me ves čas pridno razkazuje okrog. Zelo redko se je zgodilo (iz glave se spomnim ravno 1x), da moji obiskovalci niso mogli pogledati o čem pametnem sem pisal. Pa še takrat je moja druga osebnost na Facebook-u vnaprej napovedala, da ne bom viden, ker so nekaj rihtali v mlaki (eni jim hočete reči strežniki), tako da se sedaj pokažem hitro kot Super Žabec.
Včasih se s šefom ukvarjava tudi s tem, da pošiljava neke velike kose v mlako in nazaj (ki jim menda eni pravijo datoteke po ftp) in te stvari ponavadi priletijo tako hitro v mojo mlako, da vse špricne naokrog in potem je šefe sicer zadovoljen, ker stvari hitro pridejo, ampak jaz pa morem potem pospravljat.

Sicer pa pri Zabec ponujajo različne pakete gostovanja, mlake kot jim raje rečemo, take malo bolj male, za bolj male, kot sem jaz in take veeeeeliiiiiikeeeeee, za bolj velike. Sami si lahko izberete katero mlako bi želeli, potem pa imate najrazličnejšejše možnosti kako plačati za mlako. Če vam pa kaj ne gre, pa jim lahko pišete ali pa jih pokličete, pa vam vse hitro rešijo.

P.s. Šefe mi je dovolil, da se izpovem, ker na Zabcu domujem brezplačno. Poleg tega pa mi je še povedal, da bo zagotovo v mojo mlako pripeljal še katero izmed mojih kolegic (ki jim vi radi pravite spletne strani), ki jih razkazuje Slovenkam in Slovencem, ker ta stvar res deluje.
P.p.s. Šefe je želel na konec tega prispevka prilepiti neki komad, ki se mu zdi smešen “Ja sam zmija, a ti si žaba žaba”, ampak mu nisem dovolil, ker je mene strah kač.

P.p.s. če se želite pogovarjati z mano, spodaj mi lahko kaj napišete, pa ko Šefe ne bo gledal, bom kaj odgovoril 😀

Rate this post

Comments (2)

  1. Se popolnoma strinjam.
    Tudi mi gostujemo pri Zabcu in smo zelo zadovoljni z njihovimi storitvami in korektnim odnosom.

  2. Aleksander, lepo to slišat, ravno dan po tem, ko sem pisal ta prispevek smo imeli neke težave, iz Žabca so klicali, da jim ta blog sesuva server in nato so mi oni vse uredili, da je stvar začela delati normalno. Brez kakršnegakoli teženja in česa, tako da so res fino.

Comments are closed.