Facebook vprašanja - questionsŠe vedno čakamo na to, da se lahko potopimo v Facebook vprašanja, podobni sistemi na yahoo-ju prinašajo nekaterim spletnim stranem veliko prometa, poleg tega pa so izredno uporaben način pridobivanja idej za nove vsebine.

Facebook je svoja vprašanja splavil že pred časom (o tem sem pisal 30 julija) vendar jih še vedno niso odprli za vse uporabnike. Sedaj vas na facebook.com/questions pričaka nov landing page, ki obvešča da bodo vprašanja na voljo  vsem iz US v nekaj tednih. Torej za nas ne bodo odprta še kar nekaj časa. Ampak lahko pa gledamo slikico in zadnja vprašanja, ki jih ljudje postavljajo. YEY.

Enako nam počnejo z Facebook places. Še kr jih ne moremo uporabljati. Tujina, predvsem ZDA pa že pridno razmišljajo in delajo na tem, da tudi to aplikacijo uporabijo za pridobivanje čim več novih obiskovalcev in posledično kupcev na spletno stran. Kar je vsekakor že jasno je, da se Facebook places stran in Facebook stran za eno podjetje združita, zato je odlično, če že imate svojo Facebook stran. Je še nimate? Poglejte enostaven video kako ustvariti Facebook stran za vaše podjetje. Naredite to sedaj, da boste pripravljeni na novosti, ko jih bo Facebook odprl tudi za nas.

In ja, nič bat, o vseh takih spremembah vas bom seveda obvestil…

P.s. ste opazili nov podpis pod prispevkom?

Rate this post