A s ti tud not padu je sicer bila čisto ok oddaja. In vsake toliko časa so imeli tudi kakšno qlsko idejo. V glavnem zdaj delajo vlko akcijo na Stožicah, in valda tud reklame.

Notpadu lajv na najdi.si

Notpadu lajv na najdi.si

In ko vidim njuno reklamo, ki je hkrati (ali pa samo) reklama za najdi.si se mi zdi, e to pa je fajn, ne. Lepo so povezali njuno priljubljenost, težavo/potrebo uporabnikov po tem, “kak zdaj točno na toti štadion pridem, neko čudno krožišče je tam al kak te zaj to?” da pridejo na štadion (btw, stadion in štadion je dvojnica, kdo bi si mislil… Če prav zastopim kaj piše v SSKJ 😀 ) in reklamo za najdi.si.

Seveda če ne bi failali. Un, ko ni Lado, pravi “najdi.si, štadion, pa bo vse jasno”. Seveda stvar ne deluje. Na prvi sliki vidite, kakšni so rezultati za iskanje štadion na najdi.si. Nikjer nobenega zemljevida. Ampak ok, glede na to, da so napisali zemljevid.najdi.si, gremo pogledat še tja. Ampak isto, najdi.si zemljevid nima pojma o tem, kaj je štadion Stožice.

Notpadu lajv na najdi.si zemljevidi

Notpadu lajv na najdi.si zemljevidi

Ok, torej, kaj jim je uspelo narediti s to reklamo. Uporabnike pripeljejo na najdi.si in seveda ugotovijo, da je to šalabajzerski iskalnik. In da nam ne zna povedat, kje je ta štadion. Najdi.si bi lahko lepo zrihtal, da bi se ta stvar pokazala. Ampak… Kaj je že najdi. Aja, sej ga itaq nihče več ne uporablja, tako da je itaq vseeno. Al?

Edit: Najdi.si je sporočil, da so posodobili svoj zemljevid za stadion stožice, več o tem v prispevku Najdi.si in notpadu lajv niso tak ful šalabajzeri (več)

Rate this post

Comments (6)

  1. … zdaj delajo vlko akcijo V Stožicah… ali … zdaj delajo vlko akcijo NA stadionu Stožice… 😉

  2. BraneM, da se lahko delam, da je ta napaka bila nalašč, bom rekel: Mislim da lahko predpostavimo, da se v jeziku predpostavlja, da se s Stožice misli stadion Stožice. Al mi ta odgovor nič ne pomaga?

  3. Pa saj najde, kako da ne …

    http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?x1=463256&y1=104201&zoom=4686&q=sto%C5%BEice

  4. Bort, najde, če tako kot si ti, vpišeš “stožice”, onadva ti pa v video posnetku naročita, da moraš vpisati štadion.

  5. Napisal sem samo zato, ker pač ne prihajaš iz tega konca in sem mislil, da mogoče ne veš, kako se pravilno reče… na ali v (podobno kot se mnogi motijo s Ptujem npr.) Nisem mislil nič žaljivega. BTW, slučajno sem tam blizu stanoval večino svojega življenja. 😉

    Brez zamere!

  6. BraneM nobene zamere, daleč od tega, moje nepoznavanje slovnice je včasih strašljivo… Sam sem tudi bil eno leto tam poleg, na Maroltovi…

Comments are closed.