O najdi.si pišem tukaj zelo malo, jaz si ne morem pomagati, prometa, ki ga pošilja, je tako zelo malo, da … Se ne splača. Vsekakor se tega vsaj malo zaveda tudi najdi.si in tako so se usmerili tudi v druge branže, že zelo zelo dolgo nazaj. Ko sem pred časom pisal o tem, kako so malo zabljuzili z reklamo za Notpadu Lajv, so stvar popravili. Danes pa vidim na Drugi svet, da imajo nove zemljevide.

Pa poglejmo. Stvar izgleda lepše in predvsem vsebuje veliko novih dodatnih informacij, torej posamezne “sloje” ki jih lahko izberete in tako vidite proge mestnega potniškega prometa, kamere, vreme, zastoje na cestah, GPS koordinate in še kaj.

Mislim da so nove tudi dodatne informacije o posameznem podjetju, t.j. link do firma.si in telefonska in to. Kar je vredu, če prav razumem pa podatke spreminjaš na firma.si? Morem it dodat stacionarno telefonsko optimizacija-strani.info (02 82 80 736 (ali, 02 82 80 SEO 😀 )).

En predlog, če lahko fantje in dekleta iz najdi.si, tam ko mate vrhove, če bi dodali link za vsak vrh na recimo PZS, bi to bilo izredno koristno…

Kako se ti zdi novi zemljevid in posebej, ali ga sploh uporabljaš, ali raje uporabljaš google maps?

Rate this post

Comments (3)

  1. Vse te pisane ikonce izgledaj preveč otročje. Sicer ga ne uporabljam, razen v službi ko sem občasno primoran narest kakšen printscreen.

  2. Google Maps me nekako še zmeraj prepriča. Čeprav za iskanja po točno določenih naslovih je pa Najdi.si veliko boljši. Pozdravljam spremembo z implementacijo vseh novih možnosti, upam samo, da ne bo vsega upočasnilo. Stran ratuje konkurenčna tudi promet.si.

  3. sicer sam največkrat uporabljam google maps ampak se mi zdi vredu, da obstaja tudi naša domača, slovenska alternativa

Comments are closed.