Administratorji Facebook strani poznajo težavo. Nekaj objaviš, in ko uporabniki komentirajo, tega ne vidiš in potem moraš vsake pol ure preveriti, kaj je kdo rekel, ali pa uporabiti kak program, ki ti to pokaže. In zaradi tega pogosto ljudje ostajajo brez odgovorov na Facebook straneh. Kar ni lepo.

Končno izgleda, da bo Facebook prikazoval tudi te komentarje v normalnem newsfeed-u. Spodaj slikica, kako je prikazal komentarje na moji Facebook strani o optimizaciji spletnih strani. Sicer sem tole videl v “Vroče novice” newsfeedu, ampak mogoče nam bo facebook to pokazal tudi v najnovejše? Pejdite, komentirajte na Facebooku, pa da vidimo.

P.s. Facebook je očitno že popravil prikazovanje št. vtisov za posamezen prispevek na FB strani. Meni sedaj izgledajo odlično.

P.p.s. ne pozabi, komentarje na ta post na Facebook, da vidimo, kako prikazuje komentarje..

Facebook komentarji na strani

Rate this post

Comments (1)

  1. […] This post was mentioned on Twitter by optimizacija-strani.info P. Mesarec, optimizacija-strani.info P. Mesarec. optimizacija-strani.info P. Mesarec said: Končno, Facebook v newsfeedu prikazuje komentarje na FB strani… Tudi tebi? http://bit.ly/gTU9o2 #facebook […]

Comments are closed.