Tako nekako, kot v naslovu so se pogosto počutili uporabniki Facebooka, ki so prišli nekaj vprašati na Facebook stran. Problem je bil enostavno v tem (in je še vedno), da Facebook (ne glede na to, kar sem pisal pred kratkim, khm…) še vedno ne zna pokazati kdaj so vaši fani, oziroma fani vaše FB strani komentirali na vaši strani….  In tako ste morali vsak dan, ali pa večkrat na dan, kliknit vašo FB stran in pogledati, kaj se dogaja. Da ne govorimo o tem, da je nekdo komentiral objavo, ki je bila nekje nižje doli v newsfeedu, potem pa ste jo tako ali tako zamudili….

Hyper alerts orodje za FBTa-ta-ra-ta, pomoč prinaša Hyper Alerts, super hitro in super enostavno, vpišete email, geslo in URL naslove vaših strani, pa vam že pošilja obvestila o tem, kdaj kdo kaj komentira na vaših FB straneh. Žur ane? Vsekakor odlično orodje za vsakogar, ki si želi aktivno delati na Facebook marketingu.

Stvar sedaj že nekaj dni testiram, in moram reči, da sem delno zadovoljen. Ko sem sam komentiral na strani, mi je takoj (v roku ure, kot je nastavljeno) poslalo mail o tem. Kar je vredu. Sem pa čisto falil, da je Tomaž kasneje turi nekaj komentiral. Ker mi pač ni poslal maila…. Bomo videli, upam da je sistem samo malo kolcnil, pa da zato ni bilo maila… (btw, to spodaj ej prikaz kakšen mail dobite)…

Probi, pa povej, kak je!

Hyper alerts sporočilo

Rate this post

Comments (2)

  1. Hej Peter, ja, meni zadeva super dela na facebook strani od Biserov Jadrana! Sicer sem dobila šele svoj prvi alarm (in to za tvoj post, svaka čast :-), ampak držim pesti, da bo lepo delalo. Will keep you updated.

  2. Hej Tanja,

    ja tudi meni se stvar prav obnese… Sedaj samo nastavim vse strani, pa bo akcija, čeprav vem, da mi bo pa šlo na živce, ko bo kakšna debata, pa bom dobival vsako uro maile. Ampak tako je življenje :d

Comments are closed.