Naj za trenutek odloži delo bralec tega bloga, optimizator, lastnik spletne strani ali le zagret internetovec. V sredo je moj dan, ko bom na predavanju na mariborskih Spletnih uricah (web, facebook, twitter) predaval o optimizaciji spletnih strani. V dobri uri si bomo pogledali osnovne zahteve, ki jih mora izpolniti vsaka spletna stran za to, da jo bo google imel rad, poleg tega pa bomo kar tam naredili nekaj analiz spletnih strani obiskovalcev.

Pridruži se mi v Kibli v Mariboru, v sredo, 16.3.2011, ob 19.00, stvar je popolnoma brezplačna. Če želiš, da si ogledamo tudi tvojo spletno stran, mi naslov strani pošlji na moj twitter račun @optimizacijass (če nimaš twitterja, velja tudi email info@optimizacija-strani.info).

Lahko pa se pofočkaš tudi na FB dogodku.

P.s. predavala bo tudi @PetraSlanic o spletnem PR-ju.

Rate this post

Comments (7)

 1. Prišel, videl, zmagal 🙂
  Težko je hkrati ponudit dovolj koristnih informacij tistim, ki so za optimizacijo slišali prvič in tistim, ki se z njo že ukvarjajo.
  Mislim da je tokrat vsak našel nekaj zase.

 2. Na preteklem predavanju ste omenili meni osebno zelo zanimivo stvar, ki pa je nikakor nenajdem (upam, da sem pravilno razumel).

  In sicer bi bil zelo hvaležen, če bi bilo možno dobit link, kjer bi našel kaj več o statistiki za svojo spletno stran, ki deluje s pomočjo facebooka (se pravi, da vidim starost, spol,… svojih obiskovalcev).

  Hvala

 3. Lep pozdrav Leo,

  za to uporabite insights for pages, ki ga ponuja Facebook.
  Na http://www.facebook.com/insights/ kliknite na Insights for your Website, tam nastavite kodo in potem začne Facebook zbirati informacije o obiskovalcih vaše spletne strani.

  Lep dan,

  Peter

 4. Hvala!

  Lep dan tudi vam.

 5. Sem bil tam, je blo ql. Nekaj stvari sem že vedel, nekaj dodatno izvedel, potem sem dobil še nekaj vprašanj, tako da če bo še kdaj kako predavanje na optimizacijo, bom jih kar zastavil 🙂

 6. Korenček, maš tu seos?, kjer lahko o takih stvareh debatiramo…

 7. Če bi bilo kje bližje, bi z veseljem prišel.

Comments are closed.