Nagradna igra

Akcija je zaključena že več kot eno leto, s klikom na povezavo pa vam še vedno lahko naredimo analizo optimizacije spletne strani.

Po moje je kriva pomlad, ampak jaz se kr počutim, da bi talal (brezplačno razdeljeval) stvari. In ko se tako počutiš, je treba nekaj takega narediti, sem se odločil. Ker svetovna karma itaq povrne vse skupaj na koncu koncev.

Tokrat nagradna igra z nagrado v vrednosti 360 EUR. To pa ni kar tako, ane?

Kaj lahko dobite?

Analizo optimizacije vaše spletne strani, kot jo ponujamo v rednem ceniku, vse podrobnosti si preberite tukaj. Na kratko, naredimo podrobno analizo vaše spletne strani, opišemo težave, ki jih ima in kako jih rešite. Zraven dobite še svetovanje.

Kako se prijavite v nagradno igro? Čisto enostavno. Na naši Facebook strani boste našli obrazec, s katerim se vpišete v mailing listo. (nič bat, vaši podatki so pri nas čisto varni, nikomur jih nikoli nikoli nikoli ne bomo posredovali, pošljemo pa le 2 do 3 maile mesečno, polne zanimivih informacij, novosti, člankov, take stvari ki jih mi beremo in so zanimive za vas).

Čas za prijavo imate do 19.5. Takrat bomo izmed vseh prijavljenih na mailing listo izžrebali en email naslov, katerega lastnik, bo prejel nagrado, analiza pa bo izdelana v roku 7 dni.

Torej nič čakat, PRIJAVI SE SEDAJ!

Podrobnosti: Vsi prijavljeni na mailing listo imajo lastno zaporedno številko, glede na datum prijave, ki jih samodejno dodeli sistem za pošiljanje emailov. Izmed zaporednih številk bomo izžrebali eno z generatorjem naključnih številk (ki ga najdete tukaj). Žrebanje bo potekalo v prostorih Optimizacija-strani.info in bo posneto. Nagrada ni prenosljiva in je ni mogoče vnovčiti za gotovino. Veljajo samo potrjene prijave, po vnosu podatkov v obrazec boste prejeli potrditveni e-mail, v katerem je povezava, s klikom na to povezavo potrdite prijavo in tudi sodelovanje v nagradni igri.

Rate this post