Optimizacija-strani.info telefonska tajnicaŽe od nekdaj so mi izredno povšeči telefonske tajnice. Te avtomatske. Čeprav se v Sloveniji nikoli niso prav prijele in ni mi čisto jasno kako in zakaj ne. Kakorkoli, moja tajnica je pogosto vklopljena, čeprav še nisem ravno prav poskrbel zanjo. Na žalost moj stacionarni telefon ne omogoča tajnice (mislim, mogo bi nastavit server pa svašta, pa se mi s tem ne da ukvarjat, ker telefon tako ali tako prepogosto ne deluje… weird IP telefonija)….

Kljub temu moj lepi novi iPhone 4 (če še ne veste :D, čeprav ni več tako nov) to omogoča. In potem se Peter (jaz) odloča kaj bo imel na tajnici. Je potrebno biti zelo uraden, glede na to da je to tudi telefon za Seos, ali pa sem lahko nekoliko bolj neuraden, glede na to, da je itaq pri meni vse nekoliko bolj neuradno. In se ne morem odločit. Zato na pomoč kličem internete. Zamislil sem si tri različne pozdrave na tajnici, vaša naloga pa je, da poveste kateri vam je najbolj všeč. Tisti, ki bo dobil največ glasov, se bo oglašal na moji tajnici (mogoče ga bom moral ponovno posnet, ne vem kako bom to uredil, ampak besedilo bo enako).

Razmišljajte o tem, da je to osebni in privatni telefon, torej tajnico bodo slišale tako potencialne stranke, trenutne stranke, prijatelji in /ice ter random ljudje, ki mi želijo prodati sesalce.

Na izbiro so tri vrste pozdrava, ki sem jih poimenoval Seos kratek, Seos dolg in Seos uraden. Poslušaj in spodaj glasuj.
Seos Kratek by Peter Mesarec

Seos Srednji by Peter Mesarec

Seos Uraden by Peter Mesarec

[poll id=”7″]

Rate this post

Comments (4)

  1. Resno, uradni bo zmagal? 🙁 Anketa bo odprta do enega 5.8. torej nekaj dni po tem, ko bom poslal mailing, saj le-ta potegne še nekaj obiskovalcev, potem pa bomo stvar zaprli in namestili tajnico, ki jo boste izbrali.

  2. Verjetno je najboljše, da le nisi popolnoma uraden .. Vedno je dobro, če je vzdušje sproščeno ne glede za kaj gre, v tem primeru pač za tajnico. Sam pa sem glasoval za drugi posnetek, kjer poveš ravno dovolj informacij na sproščen način 🙂

  3. Sam sem glasoval za uraden pozdrav, saj stranke pričakujejo pri storitvah tudi neko profesionalnost oz. neke vrste uraden pristop tudi v primeru nedosegljivosti. Menim, da uraden pristop do stranke ne predstavlja neko nesproščeno vzdušje, temveč predstavlja ponudnika nekih storitev v zgolj boljši luči, kar pa ob enem pripomore tudi za večjo tržno moč.

  4. Hrmm… Tako, počakamo še dva dni, tako da bo anketa tekla teden dni in potem stvar zapremo. Mislim anketo. Jaz sem si sicer vedno želel, da bi na moji tajnici lahko rekel le “Seos, sej veš….” ( … mora biti nestično. To mi ni jasno, ampak to me vsi učijo …) ampak očitno mislite drugače. In tudi vem da je tako prav …. Torej, še dva dni …

Comments are closed.