Zavarovalnica Maribor TwitterVčeraj je bla toča (pravzaprav par dni nazaj). Ampak včeraj od zdaj, ko pišem ta članek). In toča je bila točno tam, kjer je bil moj avto in še en avto. In mene ni tako zelo skrbelo, ker je Vinko (Vinko je moj qlski avto) že starejši gospod in se te vdolbinice niti toliko ne poznajo. In ker ni zavarovan proti toči. (baje). Me je pa bolj skrbelo za še en avto. Ki je veliko bolj novi in lepi in se bunke (navznoter) veliko bolj poznajo. In toča je bila taka, da je bilo jasno, da bodo posledice na avtu. In so tudi bile, ko sva si ogledala avto. Damn.

Kaj zdaj? Ne vem, jaz še nikoli nisem mel tega. Ni drugega, kot poklicat zavarovalnico. Mhm… *Elevator music* in “Vaš klic nam je zelo pomemben. Prosimo počakajte”. Medtem ko se to posluša se jaz spomnim, da ja poznam dve osebi, ki skrbita za social networke Zavarovalnice Maribor. In da je to odličen čas, da stestiram kako stvar deluje. Če so interneti res hitrejši in boljši. In so.

Na telefonu sem čakal 17 minut, da sem dobil strica (se ne pritožujem. Jasno mi je, pol LJ, pa primorska pa še kdo je spraševal kaj narediti ob toči). Na twitterju sem prvi odgovor dobil v roku 2 minut. In ne glede na to, da sem prvič twitnil po par minutah čakanja na telefonu, sem vse informacije dobil še preden mi je dvignil stric na telefonu.

In še nekaj. Ker seveda nisem vsega vprašal strica po telefonu, sem potem moral postaviti še dodatno vprašanje. Če bi ga htel po telefonu, bi moral čakati še enkrat teh 15 min. Na twitterju sem dobil vse informacije in še takoj odgovor na dodatno vprašanje. In naj še dodam, da je bila ura že preko 16.00 ko grejo ljudje iz službe. Torej mimo klasičnega delovnega časa.

Rispekt @ZavMb, @Janjagranula in @aljazmaher, temu so namenjeni social networki. Hitri odgovori uporabnikom.

P.s. brez dodatnega predloga pa ne gre. Mogoče ko enkrat vidite, da je nekje toča, twitnite in Facebooknite link do kakšne podstrani na vašem webu, kjer pišejo vse te stvari. Vem da ne morete vedno vedeti, kdaj je kje toča, ampak če zvete, postnete. Sicer pa, še enkrat clap, clap, clap.

Bravo Bravo

Dodatek: ZM je očitno upoštevala moj nasvet, še preden sem ga objavil. Danes so na Facebooku objavili tole:

Zavarovalnica Maribor toča

Katera podjetja pa tebe navdušujejo s Social media prezenco?

Rate this post

Comments (2)

  1. Zdravo,

    prav prijetno si me presenetil s tem tekstom. Veseli me, da smo ti bili v pomoč, ko si nas potreboval. 🙂

    Hvala za super predlog, ki ga bom vsekakor upoštevala!

    Lep in uspešen dan!

  2. Hej Janja, z veseljem, treba vas je pohvalit, takrat ko naredite kaj dobrega 😀

    Peter

Comments are closed.