Facebook oglaševanjeDanes (danes je bilo v torek) zvoni telefon. Kar niti ni tako redka stvar 😀 Bolj redko je, da kliče nekdo iz +45. Dvignem in na drugi strani prijazen gospod, ki pravi da kliče iz Facebooka. Mhm. Ja seveda. Jaz sem pa Papež. Ampak, da slišimo kaj ima za povedat. In pravi, da začenjajo v Sloveniji in drugih vzhodnoevropskih državah kampanjo, s katero želijo pomagati agencijam, ki imajo naročnike, ki oglašujejo na Facebooku. Hrmm… Povedal je še nekaj zanimivih stvari, zaradi katerih mu recimo da verjamem. Pravil je, da kliče iz Španije. Ok, nisem vedel da ima FB pisarne v Španiji.
Pomembni podatki, ki mi jih je povedal. Agencija, ki jim potrdi (t.j. pošlje podatke o naročnikih, ki porabijo več kot 40€ dnevno na Facebook-u) da ima takšne naročnike dobi svojega skrbnika, ki mu odgovarja na vsa vprašanja, pomaga pri pripravi oglaševalskih kampanj na Facebooku in pač lahko pomaga o vsem drugem.
Prav zanimivo. Očitno je, da Facebook želi več oglaševanja in več denarja. Glede na to, kako na veliko to počne google s svojim Engage programom, je popolnoma jasno, da mora tudi Facebook začeti s takšnimi akcijami. Sicer mi ni ponudil kuponov za brezplačno oglaševanje, pa tudi take odlične spletne strani, kot jo ima Google nimajo. Ampak kljub temu. Veliko ljdui se pogosto pritožuje, da bi želeli imeti telefonsko številko Facebooka (kot smo včasih rekli za EU 😀 ), kjer se lahko pogovori o stvareh in razčisti določene stvari.
No, sedaj jo imamo. Neposreden dostop do Facebooka, s čimer je storitev oglaševanja na Facebooku lahko opravljena veliko bolj kvalitetno.
Poleg mene sem slišal, da so poklicali tudi Zavarovalnico Triglav. A so poklicali tudi vas?

Rate this post