internet-mojster-forumInformacij o optimizaciji spletnih strani je na spletu približno toliko, da jih je včasih že preveč, saj lahko marsikje najdemo napačne ali zavajajoče informacije t.i. mojstrov optimizacije. Predlagam, da poiščete večje bloge in forume, vse informacije pa najprej presejete in se odločite, katere boste sprejeli in katere ne.

V Sloveniji obstaja praktično le en resnično aktiven forum na temo optimizacije spletnih strani. Nahaja se na naslovu www.internetmojster.com. Forum združuje veliko število oseb, ki se spoznajo tako na optimizacijo, uporabo socialnih omrežij in na vse drugo, kar vas lahko zanima v zvezi z vašo spletno stranjo. Pridružite se nam in nas vprašajte vse, kar vas zanima. Med tujimi forumi je verjetno najbolj poznan http://forums.digitalpoint.com/, kjer boste v angleščini lahko našli čisto vse in na žalost še veliko več, kar vas zanima o tej in drugih povezanih temah.

Tudi branje blogov je odličen način, kako se naučiti še kaj novega o optimizaciji spletnih strani. Med tujimi blogi bi izpostavil http://www.seomoz.org/, ki dnevno dodaja prispevke, prispevke pa lahko pišejo tudi uporabniki.

Rate this post