Melkijad, Melkijad, kaj so to piškotki? Nič lažjega, pridi in pokazal ti bom 😀

Pipi in Melkijad o piškotkihŠtala je s temi piškotki in počasi bo začelo zmanjkovati časa, da svoje spletne strani priredimo tako, da bodo ustrezale novi zakonodaji o delovanju piškotkov na spletnih straneh. Na kratko sem o piškotkih že pisal, in že takrat sem napisal, da

ne bom pisal o tem, kako mora izgledati vaše opozorilo o piškotkih ali kaj mora vse vsebovati. Ker iskreno povedano, nisem 100% prepričan, kaj in kako.

Sem pa napovedal tudi še eno drugo stvar, namreč to, da se bomo lahko vsi skupaj o piškotkih poučili na naslednjem Šejku, internetno-marketinško-optimizacijsko-oglaševalskem dogodku, ki ga pripravlja slovensko podjetje, ki optimizira spletne strani. In fajnski fantje in dekleta pri tem podjetju so svojo napoved izpolnili (kak je to fajn, hvališ druge, pa pri tem hvališ tudi sebe 😀 ) in pripravili dogodek, na katerem bodo (bomo) gostili goste iz tega podjetja, iz Urada Informacijskega pooblaščenca, Big Banga in Grey Ljubljana. In celoten dogodek bo posvečen vprašanju kaj in kako, kdaj in zakaj, narediti s piškotki.

Tako, da boste dobili vse odgovore o tem, kaj morate narediti na svoji spletni strani, ko se 15. 6. izteče prehodno obdobje. Pridite in vprašajte vse kar vam ni jasno.

P.s. interni, neuradni, a zanesljivi viri pravijo, da bodo tam tudi čisto pravi piškoti. In mogoče celo keksi. 😀

Še to, sliko sem ukradel iz tu.

Rate this post