To da rad govorim, je razvidno po moje tudi iz mojih postov. Ki so pogosto bolj bluženja, ki bi se veliko lepše slišala, če bi jih povedal, ampak (zanekrat, ko se še vedno nisem spravil delat podcasta) jih pač napišem. No, in to, da rad govorim pogosto tudi pokažem, ker mi je to fajn.

Ko sem nekaj iskal po internetu (iskal sem ideje o postu, kako delati osebni branding, tako da sem Googlal samega sebe. Sej to vi tudi počnete, priznajte 😀 ), sem našel video, na katerega sem že malo pozabil, da obstaja, video mojega predavanja iz Spletnih uric v Ljubljani, ko sem predstavljal orodja SeoMoz za optimizacijo spletnih strani. In ker stvar zgleda precej ok, sem rekel, zakaj pa to ne bi delil tudi z vami. Video je takrat posnela Kiberpipa, na srečo pod CC licenco, zato sem ga prenesel na Youtube in ga spodaj tudi embeddal, tako da si ga lahko ogledate. Na žalost nikjer ne najdem predavanja iz Spletnih uric v Mariboru. Mogoče pa kje obstaja, pa jih jaz samo ne znam najti.

Da pa ne bomo gledali samo v preteklost, ker če bomo živeli tam, ne bomo naredili nič. Spet bom predaval o optimizaciji, tokrat sicer predavanje ne bo brezplačno, kljub temu pa, če koga izmed vas zanima, stvar bo izredno zanimiva po moje.

Rate this post