Spletna stran mora predstavljati prodajno orodje, časi ko je bila le predstavitvena vizitka na spletu, so že zdavnaj minili. Delo na vaši spletni strani ne ne sme zaključiti ko spletna stran lepo izgleda na vašem brskljalniku. Vprašajte se, koliko obiskovalcev si dnevno ogleda vašo spletno stran in kolikšen odstotek teh obiskovalcev se spremeni v kupce?

Optimizacija spletnih strani je proces, s katerim zagotovimo, da se vaša spletna stran pokaže visoko v rezultatih iskalnikov. Vaš cilj mora biti, da ko uporabnik spleta v iskalnik vpiše za vas pomembno ključno besedo (ime vašega podjetja, ime vaše storitve ali branžo v kateri delate), se vaša spletna stran pojavi vsaj na prvi strani. To je prvi korak, nato pa morate spletno stran pripraviti tako, da bo obiskovalec kliknil na vaš rezultat v iskalniku in da bo vašo spletno stran zapustil kot kupec, ne le radovednež.

Proces optimizacije se prične v tistem trenutku, ko se odločite za izdelavo spletne strani in se praktično nikoli ne konča. Če komaj pripravljate vašo spletno stran, dovolite da vam svetujemo kaj in kako urediti, da bo optimizacija kasneje čim enostavnejša, t.j. čim cenejša. Če že imate spletno stran, dovolite, da jo analiziramo in vam podamo nasvete, ki jih lahko nato sami implementirate, ali pa to za vas uredimo mi, vi pa se posvetite le vašemu poslu in izpolnjevanju naročil.

Preden se odločite za nas, si oglejte reference, spletne strani in podjetja s katerimi smo že sodelovali. Potem pa nam pišite preko kontaktnega obrazca, ali pa me pokličite na 02 82 80 736 ali 041 265 342.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.