Preden se lotimo vsake optimizacije ali faze optimizacije, moramo vedeti kaj se pravzaprav že dogaja z našo stranjo. Analiza procesa, analiza vključenosti v google in analiza uspešnosti naše spletne strani je nujan v vsakem koraku. Na srečo imamo na voljo veliko različnih, tudi brezplačnih orodij, ki jih moramo samo znati uporabljati. V tem PRVEM video prispevku vam prikazujemo, kako uporabiti Google webmaster tools (Googlova orodja za lastnike spletnih strani) za optimizacijo vaše internetne strani. Sledi še drug video, ki nadaljuje tega.

Trenutno še ni čisto znano na kakšen način bomo dodajali naslednje video posnetke, naključno, vsak teden, bomo videli. Včasih je pač potrebno idejo narediti in potem razpravljati o njej. V nasprotnem primeru lahko človek veliko preveč razmišlja pa veliko premalo naredi.

Rate this post

Comments (2)

  1. Video optimizacija strani – google webmaster tools | Optimizacija spletnih strani…

    Video navodila za optimizacijo spletnih strani, uporaba google webmaster tools….

  2. […] oboje. Res pa je, da so video navodila nekoliko stara in se je GWT med tem kar precej spremenil. Video optimizacija strani – google webmaster tools/ Video optimizacija strani – google webmaster tools drugič In še uradno sporočilo o […]

Comments are closed.