Verjamem, da se lahko med vsemi nasveti, ki jih ponujam na blogu, in več kot 200 kriteriji, po katerih Google razvršča spletne strani nekoliko izgubite. Vendar ne obupavajte. Rešitev je čisto blizu 🙂

Optimizacija-strani.info ponuja tudi analizo optimizacije spletne strani. Stvar je čisto enostavna. Če želite sami optimizirati vašo spletno stran, pa bi želeli pred tem dobiti nasvete katere so najpomembnejše stvari, ki se jim morate najprej posvetiti, je analiza najboljša stvar za vas.

Analiza pa je še veliko več kot samo analiza (in če naročite zdaj, dobite še set nožev 🙂 ). Poleg analize dobite tudi razlago, zakaj je neka stvar slabo ali ni narejena in nasvete, kako popraviti napake. Torej ne samo kaj, ampak tudi zakaj in kako.

Analiza optimizacije je dokument, ki vas bo zaposlil za nekaj časa. Dobili boste nasvete za hitre in majhne popravke in nasvete, ki jih boste uporabljali še dolgo časa. Na takšen način boste, če boste upoštevali nasvete, na prvo stran spravili ne samo eno, dve ključni besedi, ampak veliko več, pa slike in video posnetke.

V analizo je vključena tudi pomoč po tem, ko vam pošljemo celotno analizo. Preko e-maila vam lahko razložimo morebitne nejasnosti, ali svetujemo če imate še kakšno vprašanje.

Aha, tudi vi bi želeli analizo? Izpolnite spodnji obrazec in dobite jo v roku sedmih dni, za le 200€ (+DDV).

Ko boste implementirali nasvete iz analize, verjemite, se vam bo ta strošek v kratkem povrnil.

AKCIJA: Analiza spletne strani.

Želite poseči po visokih rezultatih v iskalnikih, a  z minimalnimi stroški? Za vas smo pripravili analizo trenutnega stanja, ki vam jo, skupaj s ponudbo za optimizacijo spletne strani, predstavimo na kratkem sestanku.

  Vaše ime (zahtevan podatek)

  Vaš email (zahtevan podatek)

  Vaš telefon (zahtevan podatek)

  URL spletne strani

  Ključne besede (vpišite vsaj 7 ključnih besed)

  Opombe