Verjetno ste opazili nov gumbek, ki ga lahko najdete pod vsakim postom, ki prikazuje število glasov, ki jih je posamezen prispevek dobil na spletni strani www.menjeql.com, poleg tega pa lahko tudi sami glasujete na tej spletni strani, če vam je prispevek všeč.

Ta spletna stran vam omogoča, da tudi sami pošiljate svoje prispevke, svoje spletne strani, da bi pa glasovanje olajšali vašim uporabnikom, lahko sami postavite enake gumbke na svojo spletno stran.

V kolikor uporabljate wordpress, enostavno dodate spodnjo kodo in to je to. Popolnoma enostavno. Kodo vstavite v templejt z uporabo FTP-ja, saj urejanje preko administratorskega ozadja odreže kose javascripta.

<script type="text/javascript">submit_url = '<?php echo get_permalink() ?>';
</script><script type="text/javascript" src="http://www.menjeql.com/evb/button.php">
</script>

Za uporabo na straneh, ki tečejo na drugih portalih ali na vaših lastno narejenih straneh je potrebno spremeniti del kode, ki prebere in pošlje naslov strani, od katere je bil poslan glas. Tako morate spremeniti samo <?php echo get_permalink() ?> v kodo, ki bo vstavila naslov vaše spletne strani, oziroma posameznih prispevkov.

Če naletite na težave se seveda lahko obrnete na info@optimizacija-strani.info

Rate this post

Comments (1)

  1. Glasuj za prispevke na MenJeQl.com | Optimizacija spletnih strani…

    Sedaj lahko na svojo spletno stran dodate tudi kodo, ki prikaže gumb, s katerim lahko uporabniki glasujejo za vašo stran na menjeql.com…

Comments are closed.