Bolj ali manj se že vsi zavedamo, da skoraj ni več optimizacije spletnih strani brez da bi uporalbjali t.i. social networking spletne strani, na katere lahko nalagamo svoje strnai, prispevke, slike, video postnetke ipd. Mariskdo pa dvomi v uporabnost le-teh v Sloveniji, ki je zaradi svoje majhnosti nekoliko specifična.

Sam menim, da ni večje razlike, in da lahko vse te stran še vedno uporabljamo za optimizacijo v Sloveniji, tako da jih tudi vedno uporabljam. www.menjeql.com vsebuje skoraj vse moje strani in njihove podstrani, poizkušam pošiljati tudi bloge ipd.

Še korak naprej predstavlja snemanje video posnetkov, ki jih nato naložite na youtube, google video, ali pa na slovenske strani kot sta mojvideo.com in genspot.com. Tudi tega se marsikdo pri nas še ne poslužuje, redko boste videli podjetje, ki bi posnelo video o svoji branži, ali svojih izdelkih in na takšen način reklamiralo svoje izdelke. Ne glede na to, da skoraj vsakokrat ko nekaj iščete v google ali najdi.si vedno med prvimi rezultati vidite kakšen video.

No, kot omenjeno sem pred kratkim odprl www.mooncup.hiskadobrot.com, stran ki jo želim čim bolje optimizirati. Uporabil sem tako menjeql.com kot strani za nalaganje video posnetkov, in rezultati so že tukaj. Veliko prej kot osnovna spletna stran so omenjene strani v rezultatih googla, in tako zasedam prvih 5 rezultatov na ključno besedo “menstrualna skodelica mooncup”.

Torej se stvar splača, kdorkoli ki išče to ključno besedo zagotovo pride k meni. In tudi kaj kupi 😀menstrualna skodelica mooncup

Rate this post