Nov izgled prve strani googla

Nov izgled prve strani googla

Takole, sedaj ko je najdi.si zamenjal izgled, temu sledi tudi google. Vsekakor morajo slediti trendom najdi.si kajti drugače jih bo najdi.si še bolj prehitel po številu iskanj.

/irony off 😀

Google že nekaj časa preizkuša nov izgled, ki ga pa pokaže samo nekaterim uporabnikom in tudi nam je uspelo si ga pogledati (kliknite na sliko in vidite jo v polni velikosti). Vsekakor je stvar nekoliko drugačna, mariskateri uporabnik pa se že pritožuje nad tem, da stran ni več tako enostavna, torej da ima več barve, kar ljudem naj ne bi bilo všeč. Kljub vsemu nam google dodaja opcije za iskanje in so stalno vidne, kar pomeni, da jih bo uporabljalo več uporabnikov. Kar je pravzaprav vredu. Če jih bodo uporabljali seveda.

Nikakor pa to ni zadnja opcija, google pogosto preizkuša različne stvari in se potem odloči za tisto, ki najbolje deluje, tako da se od tega lahko še veliko spremeni.

Vam je všeč?

Rate this post

Comments (3)

  1. Prva stran Googlea je http://www.google.com … stran, ki ste jo objavili je stran z rezultati iskanja, ki je spremenjena, ja!

  2. Davorin, popolnoma prav imate, mogoče sem se malo nenatančno izrazil. Čeprav je to še vedno prva stran rezultatov 🙂

  3. […] sem prejšnjič napačno uporabil izraz prva stran googla, potem ga sedaj ne bom. Google je spremenil stran, kamor vpišete iskalne google orodja za spletne […]

Comments are closed.