O povratnih povezavah, ki so verjetno najpomembnejši faktor t.i. off-site optimizacije sem že pisal in še bom pisal. Pridobivanje povezav v Sloveniji zna biti kar mukotrpno delo, saj strani, direktorijev, pligg-ov ipd. enostavno ni nikoli dovolj.

Naša Digg/Pligg stran je imela dolgo časa težave s spamo-m, zato je niti nismo promovirali, od danes naprej pa je vse drugače. Tomaž iz otroške trgovine Chebeltza je našel način kako se znebiti spama v prihodnosti, sam sem počistil spam iz preteklosti. V preteklosti bi rekel da je dodajanje strani na slovenski digg MenJeQl.com nekoliko problematičen, saj je bila stran verjetno vsaj malo označena kot problematična, čeprav na njej ni bilo veliko prOn linkov. Vsekakor je sedaj drugače, povezave bodo kmalu štele še več.

Torej, navalite 😀 www.menjeql.com

Rate this post

Comments (3)

 1. Lepo to, hvala za info.

  Ali bi mi znal povedati kaj o “canonical link tag”?

 2. Meni pa ne deluje tale tvoj slovenski digg. Tole javi:

  Warning: Unknown column ‘user_enabled’ in ‘field list’ in /home/preseren/public_html/menjeql/libs/db.php on line 241

  Fatal error: Class ‘Vote’ not found in /home/preseren/public_html/menjeql/modules/spam_trigger/spam_trigger_main.php on line 186

 3. Lep pozdrav,

  Bom preveril, ampak kot izgleda na dalec, je problem v anti-spam filtru, ki je nastavljen izredno visoko zarad gromozanske kolicine spama. Poizkusi se na novo registrirati.
  Posebej je nastavljen da cenzurira vse besede v tujem jeziku, tak da zna to bit problem. Seveda pa ne bi smel javit napake. Je pa pligg sam ves buggast, tako da zna to bit problem.

Comments are closed.