Facebook pravzaprav dnevno spreminja svašta stvari. Po moje res vsak dan vidimo nekje nekaj novega, pa so malo spremenili kje prikažejo kdo ima rojstni dan, pa potem so ravno včeraj okvirje umaknili strani, v glavnem svašta.

Facebook dogodki noviFacebook dogodki so del osnovnega Facebooka, zato se mi zdi pomembno, da veste da jih je Facebook spremenil. Do spremembe je moralo priti v zadnjih nekaj urah, saj zaradi ene določene aktivne kampanje ves čas spremljam kaj se dogaja na dogodkih. In kot lahko vidite na sliki, sedaj dogodek Gal Gjurin z Galeristi (pridite na koncert v Celje 😀 ) izgleda čisto drugače. Veliko bolj je izpostavljen datum, kraj in opis, enako tudi tisti, ki so se odločili da pridejo, ki so sedaj izpostavljeni takoj levo zgoraj, pod fotografijo.

Prilagam sliko starega eventa, ki sem jo na žalost moral sneti nekje iz neta, (vir http://3.bp.blogspot.com/_8wJK82Db10A/SGMVesIXLdI/AAAAAAAAAWs/85p_SuEcZqU/s400/facebook_event_page.jpg) tako da lahko primerjate, v kolikor se ne spomnite, kako so dogodki na Facebooku izgledali prej. (to kar je dodano z rdečo seveda ni original, ampak je dodano)

Rate this post

Comments (1)

  1. Tud mene je prestrašl, ko en dan nazaj ustvarim svoj prvi dogodek, naslednji dan je že vse drugače o_0

Comments are closed.