Tako je, kina je dovolj. Optimizacija-strani.info prireja video teden. Branje člankov je izredno preveč zahtevno, veliko enostavneje je, če se lepo zleknete v vaš udoben naslonjač in si pogledate kakšen video. Načrt je takšenle.

Ponedeljek: Pregled kaj je pametnega povedal Matt Cutts v zadnjih video navodilih za optimizacijo spletnih strani
Torek: Osnove uporabe Google Analytics
Sreda: Bing webmaster orodja
Četrtek: Kako ustvarimo Facebook stran za vaše podjetje
Petek: Google webmaster orodja
Sobota: Uporaba naprednih funkcij iskalnika Google
Nedelja: Jaz in optimizacija spletnih strani

Za soboto in nedeljo je idej še kar nekaj, vendar bi mogoče naredil nekaj, kar bi vas zanimalo. Če imate predloge, kar na plano z njimi. Pa prosim, naj to ne bo:  Čuj kaj če bi skočo iz becikla pri 50km/h pa se posnel pri tem? 😀 Nekaj kar je povezano z optimizacijo spletnih strani, spletnim marketingom ali čem podobnim. Izmed vseh, ki boste komentirali, bom izbral tiste, ki bodo največkrat zahtevani ali pa pač tiste, ki bodo meni najbolj všeč.

Rate this post

Comments (4)

  1. Meni je način vloganja Matt Cuttsa izredno všeč in ga z veseljem spremljam… upam da bodo tudi tvoji videi zanimivi. =)

    Vso srečo 😉

  2. Se pravi, da bos vsebino pripravljal tako kot Matt?? Videi so meni zakon, ce imajo res dodano vrednost. Bolje manj videov kot veliko brezveznih.

  3. @oba moji video posnetki ne bojo ravno taki kot Matt-ovi, saj nimate te sreče, da boste gledali mojo lepoto 😀 No, malo potrpljenja, prvi video ravnokar nastaja, videli pa ga boste lahko v ponedeljek 😀
    @Uros to je sicer res, problem pa je, da so zanimivi za ene in nezanimivi za druge, tako da po moje torkov ne bo ravno kaj veliko novega zate, bo pa zanimiv marsikomu drugemu, sredin pa vsekakor. Malo za vsakega…
    Ampak hvala za palce gor (moja sposobnost prevajanja je neverjetna 🙂 )

Comments are closed.