Še malo pa bom moral to spletno stran preimenovati, in jo poimenovati v nekaj povezano s Facebook-om. Ampak trenutno je pač tako, da se malo bolj zakopavam v Facebook. In da je Facebook predstavil bolj očitne spremembe, kot drugi, čeprav tudi v Googlu lepo počasi vre in nismo ravno prepričani, da ni že šlo prek (kot mi temu rečemo), ampak to bomo pri nas šele videli.

Facebook je na drugi strani predstavil novo vrsto samodejno izdelanih strani, ki prikaže skupne točke vas in vašega prijatelja/prijateljice. Najdete jo tako, da si ogledate profil prijatelja/ice in pod sliko kliknete na Poglej sebe in osebo … in vidite kar je na sliki spodaj.

Facebook straniTole je stran, ki prikazuje skupne podatke mene in moje prijateljice, ki je med drugim tudi šefica na Post Skriptum, pa jo zato nekoliko lažje izpostavljam. Skupne slike, skupni dogodki, ki sva se jih udeležila, skupni prijatelji in kaj sva se pogovarjala na javnih mestih na Facebooku, spodaj (izven slike, imam pač čuden monitor) pa še Facebook strani, ki jih imava oba rada. Pri FB straneh so malenkost zbljuzili, saj so predstavili novo velikost fotografij, tako da je sedaj vse nekaj izrezano ali pa skupaj stisnjeno.

Zanimivo ane?

Rate this post

Comments (2)

  1. “(izven slike, imam pač čuden monitor)”

    http://aviary.com/home/ (za chrome)

  2. Dušan, hvala, bom pogledal…

Comments are closed.