Enostavno PR strani se še kar spreminja in če pogledate, tudi na moji Facebook strani (mislim na FB strani od optimizacija-strani.info) lepo ljudje pišejo, da se tudi njim še spreminja. Tukaj smo ga končno dobili nazaj. Sej ne da bi me skrbelo, ampak če bi pa ta blog izgubil PR, potem pa bi se resno vprašal, kaj je narobe. Zanimivo je to, da je ravnokar zmanjkal tudi en redirect iz PR4 domene na to domeno. Očitno ga Google še ni upošteval. Kakorkoli, sej ga je že upošteval pri SERP-u. Na žalost. Ampak tako je življenje. V glavnem, večina strani ki sem jih spremljal, je že dobila nazaj PR. Kot omenjeno, ne vse.

Malo je brezveze, ko se Google tako odloči in potem nekaj cinca in nihče ne ve, kaj bo in kako bo.

Ja in seveda, ne pozabite da so pri Googlu očitno se odločili, da bodo naredili malo dr-mr (pojma nimam kako se to napiše, ampak ql se sliši) med slovenci in so ukinili Adsense račune en kup ljudem. Na internetmojstru se je javilo en kup internetnih mojstrov, za katere se je Google odločil, da bo reko Jok brate, odpade in jim pobral račune in zaslužen denar, ki si ga še niso izplačali. Nekateri pravijo, da je do tega prišlo zato ker bodo končno omogočili tudi adsense za Slovenijo. In da se je tako zgodilo na Hrvaškem. Pojma nimam, tega nisem nikoli zasledil. Mogoče pa, meni bi prav sedlo, se še malo poigram s temi Adwords oglasi.

(In se opravičujem, prispevek je imel na začetku čisto lep naslov “Ja pa kaj bo zaj že konec al ne totega PR update-ja?”, oziroma čemur bi se lahko reklo skoraj čisto lep naslov. Ampak potem, ko se mi je zapisalo dr-mr pa Jok brate odpade, sem se odločil da mora tudi naslov biti nekaj drugačnega in zdaj je.)

In se še naprej opravičujem. Vejice vas baje motijo. S svojim neobstojem in obstojem na napačnih mestih v času in prostoru. Delamo na tem. Jutri je sestanek.

P.s. ravno ko končujem ta prispevek, vidim da sem danes prvič dodal tag-e adsense in adwords v ta blog. Weird.

Rate this post

Comments (3)

  1. Tudi pri meni se PR spreminja na bolj realno. Na 3 straneh sem dobil PR6, ki so pa vse dokaj sveže. Po zadnji spremembi so 2 padle na PR3, kar je realno ena ima pa še vedno 6. Sicer mislim, da stran stara dobre pol leta zelo težko pride do takšnega PRja in da je zadnje čase PR bolj za lepo vidit kot kaj drugega. Ali se motim?

  2. Čisto prav imaš Timotej, PR je “lepo za videt” in meni pač pade v oči, ker se mi prikaže na vrhu vsake strani… In še niha in še je veliko previsok na nekaterih (pod) straneh.

  3. Kakorkoli je lepo vidit visok PR. 🙂

Comments are closed.