Peter, hvala za vse!

V življenju se stvari hitro obračajo in koncu nekega obdobja sledi drugo, ki je boljše ali slabše. Tako se je v začetku tega tedna začelo novo obdobje tudi za ta blog, verjetno do sedaj enega izmed najbolj pomembnih blogov o optimizaciji spletnih strani v Sloveniji.

In kaj je tako drugačnega, novega?
Peter, ki smo ga lahko brali dolga leta, avtor večine, če ne kar vseh prispevkov, odhaja v zaslužen »pokoj«. Kot bi rekli politiki, se je zaradi osebnih razlogov odločil za odhod, za umik s strani, v katero je vložil ogromno truda in prostega časa, o kateri je sanjal ponoči in za katero je delal podnevi.

Zahvalimo se mu SKUPAJ. Zapiši v komentar:
Peter, hvala za vse!

In kaj zdaj? Je to to, je zdaj konec?
Ne, ni konec. Je pa začetek novega obdobja.

Težko bo po številu objav, strokovnosti člankov, zanimivosti Petrovega stila pisanja in vseh drugih razvadah, ki nam jih je ponudil v preteklih letih, doseči enak nivo, a odločeni smo, da bomo vložili dovolj truda, da bomo zanimivi, strokovni in predvsem, kar bo ob obilici drugega dela verjetno najtežje, da bomo ohranili tako pogosto frekvenco pisanja.

Naj se, ob začetku tega novega obdobja, predstavim. Tako se namreč spodobi 🙂
Za stran bomo v prihodnje skrbeli vsi iz ekipe Dominatus d.o.o. Smo pravi specialci, ko je treba optimizirati kakšno stran, ne ustrašimo se niti najbolj zahtevnih besed, kot so prevajanje, igre … Da o Adwordsu in uporabniški izkušnji niti ne govorim.
A hvalili se bomo kje drugje, ne tukaj in zdaj. 😉

In kdo bo avtor člankov?
Očitno bom to kar jaz. Sem bil določen za prostovoljca :D. Baje, da zato ker znam hitro tipkati in se me potem tudi hitreje bere. Pa naj bo. Bo kar zanimiv izziv to!

Torej, avtor: Jure Adlešič

Če bo pa kakšen članek res beden, bo napisana kakšna bedarija ali bo vsebvoal veliko slonvinčih napak, potem je avtor kdo drug od naših neutrudnih borcev (beri: blog bodo soustvarjali še):
Uroš Okorn
Gregor Pečar

Se beremo v kratkem!
Ne pozabi na svojo zahvalo Petru v komentar 😉

Comments (8)

 1. Res je. Peter, hvala za vse! Radi smo brali in želimo mu (ti) čimbolj uspešno delo še naprej. Jure je lepo in na kratko povzel, da se ne želimo kititi z delom nekoga drugega, pač pa, da je opravljeno delo nekoga drugega, z naše strani vedno cenjeno. In to bi moral biti tudi navdih ter zgled vsem nam in vam cenjeni bralci. Trudili se bomo še naprej, vendar čevlji, ki jih moramo zapolniti, imajo precej veliko številko in ni jih veliko, ki jih lahko obujejo.

 2. Prepričan sem, da je stran prišla v prave roke! Se že veselim novih prispevkov iz področja SEO. Zato sem se tudi prijavil na vaše enovice.

 3. Verjamem, da se bodo tudi sedaj našle koristne informacije. Slovnične napake pa so pri vseh nas 🙂

 4. No, lepo je to prebrat, fantje, vem da bote lepo skrbeli zanjo, sicer pa se moram zdaj še jaz naročiti na RSS, da ne bom zamudil kakega prispevka 🙂
  In lepo videt, da ste me radi brali 😀

 5. Evo, Peter, glej, da boš res komentiral, tako kot smo mi tebi. 😀

 6. Tudi od naše ekipe iskrena zahvala Petru za vse prispevke. Poučni in razumljivi. Definitivno bomo spremljali tudi dela nove ekipe. LP Matija

 7. Bravo, Peter… Jure,

  še mi laiki (to smo tisti ki samo lajkamo) se veselimo da bo blog laufau naprej. Opti – mi – za – cija … a je to je nekaj, kar optimiziramo mi za cijo… a sm prov razumu? A ne? No, nč hudga, sej ko rabm optimizacijo mam itak srečo – poznam Dominatus. Hvala.

  Veliko uspehov,
  Specialist za stare tehnologije (kladu, kleše) Marko

 8. Ja marko, ta je pa huda. 😉 Optimiziramo za CIJO. 😀

Comments are closed.