Ok, tole bo pa po mojem zadnji post za nekaj časa, ki bo ponovno uporabil (aka zlorabil) vsebine, ki so bile že napisane na tej strani. Ampak, včasih je tudi to potrebno.

In pravila optimizacije pravijo tudi, da je treba interne linke postavit na najbolj pomembne prispevke. In med najbolj pomembne prispevke zagotovo spadajo tisti, ki ste jih najraje brali. Tako da danes predstavljam najbolj brane prispevke v zgodovini tega bloga. Pogledal sem obdobje, ki je trajalo od 14.4.2010 (uf, 4 leta in pol je že mimo), pa vse do danes, tj. 29.11.2014. V tem obdobju ste največkrat prebrali:

  1. Službe ležijo na cesti, zakaj je ne pobereš?
  2. Brezplačen priročnik Marketing in oglaševanje na Facebook-u
  3. Brezplačno oglaševanje na Facebook-u. Kako, zakaj ja in zakaj ne.
  4. Poštarca – kako zakomplicirati življenje uporabnikom
  5. Lekcije oglaševanja na Facebook-u
  6. Vprašanja obiskovalcev – socialna omrežja
  7. Cenik oglaševanja na Facebook-u
  8. Nov zakon o piškotkih oziroma cookies
  9. Slovar terminov spletnega marketinga
  10. Zbogom Peter, pa komentiraj še kaj 🙂

Na seznamu sem izpustil Cenik in druge strani, ki niso prispevki, ampak so namenjene temu, da je Optimizacija-strani.info dobival biznis. Te strani so bile zelo obiskane.

Zanimivo. To je v osnovi blog o optimizaciji spletnih strani. Ampak najbolj obiskani so prispevki, ki ne govorijo o optimizaciji spletnih strani, ampak o Facebooku, twitterju itd. Res pa je, da ko sem začel pisat o socialnih omrežjih, še ni bilo veliko drugih blogov na to temo v Sloveniji. Sedaj je stanje precej drugačno.

In ko smo že pri taki zgodovinski temi, še nekaj zanimivih informacij. Prvi prispevek na strani je bil objavljen 28.8.2008, to je bil Optimizacija spletnih strani za vsakogar, od takrat smo napisali preko 450 prispevkov, v 23 kategorijah (absolutno preveč, vem), in jim dodal 452 oznak, vi pa ste oddali 828 komentarjev. Torej skoraj dva komentarja na vsak prispevek. Da vidimo, če bomo tudi tokrat dosegli to povprečje? 😀