Pridobivanje povezav na spletno stran je ena izmed najbolj pomembnih del, ki jih morate opraviti v procesu optimizacije spletne strani. Ena izmed možnosti, ki jo morate izkoristiti so direktoriji novic, ki dovoljujejo glasovanje za novice. Več povezav na te direktorije v tujini in doma na koncu članka. Do takrat pa toliko,d a so ti direktoriji (digg.com) primerni tako samo za pridobivanje povezav, kot tudi za to da pripeljete večje število uporabnikov na vašo stran. 

Povezavo do vaše strani dobite v vsakem primeru, nekoliko težje pa se je prebiti na prvo stran, ki vam zagotavlja, da boste dobili veliko število obiskovalcev (mariskateri strežnik je že klecnil pod navalom obiskovalcev iz prve strani digg.com). Vsekakor se je pri vsakem članku, ki ga napišete in potem objavite na kakšni izmed takšnih strani, nujno da se potrudite in pripravite zanimiv in vsebinsko primeren naslov in potem seveda članek, ki bo privabil veliko število bralcev.

Obstajajo pa seveda še majhni triki, kaj in kako. Ob uporabi digg.com imate tudi možnost, da svoj prispevek priporočite svojim prijateljem (shout). Prijatelji si ponavadi pomagajo, kar pomeni, da če jim boste posredovali vaš prispevek, bodo zanj glasovali (digg-ali) in vam s tem pomagali privesti večje število uporabnikov na spletno stran. Seveda pa morate enako narediti tudi vi, ko vam nekdo pošlje takšen prispevek, glasujete zanj in tako pomagate njemu.

Seveda teh spletnih servisov ne smete zlorabljati, mariskomu je bil dostop že prepovedan (ban), zaradi zlorabe.

Povezave:

digg.com

Delicious.com

Reddit.com

V Sloveniji pa uporabite:

MenJeQl.com

Odmevi.com

Rate this post