Odličen video posnetek govora Davida Heinemer Hanssona o tem, kako zaslužiti denar na spletu. Ne govori o hitrih načinih kako zaslužiti milijon dolarjev, torej ne, ne moremo vam obljubiti da boste jutri milijonar, vendar govori o realnih načinih, kaj početi, da boste mogoče zaslužili denar na spletu.

Seveda pa lahko tukaj vidite le nekaj osnovnih informacij. Odgovor na to široko vprašanje je pravzaprav veliko preširok, da bi lahko odgovorili kar naenkrat in na eni strani. Verjetno pa se v vsakega izmed odgovorov vključi optimizacija internetnih strani, ki jih boste postavili. Če se odločite za svojo spletno stran, če se odločite za affiliate programe, ali pa za spletno trgovino, vsako stran, ki jo boste postavili je potrebno optimizirati. Na blogu boste našli veliko mojih idej, idej googla, video posnetkov, na koncu pa bo marsikdo izmed vas ugotovil, da je težko početi vse naenkrat. Torej resnično je težko voditi podjetje, urejati spletno stran, delati s strankami in dobavitelji in vse skupaj potem še optimizirati za google. Dovolite da vam pomagamo. Pišite nam, uporabite kontaktni obrazec in poslali vam bomo ponudbo. Skupaj vas lahko spravimo na prvo mesto v googlu.

Rate this post

Comments (3)

  1. Kako zaslužiti na spletu | Optimizacija spletnih strani…

    Odličen video, ki realno analizira kaj in kako lahko zaslužite na spletu….

  2. Hvala za tale prispevek! Končno lahko poslušal uspešnega podjetnika in razvijalca, ki ne bluzi o naslednjem Facebooku.

  3. Pozdravljen Iztok,
    ja, tudi jaz imam polno glavo tistih, ki mi obljubljajo milijone takoj, tako da mi je bil ta video res všeč, pa še odlično je bil odpredavan.

Comments are closed.