Tako, novo leto je že mimo. Oziroma je že dolgo tukaj. In vsi smo že bolj ali manj pozabili na prisege, ki smo jih dali za Silvestrovo. In vsi so bolj ali manj končali s seznami najboljših in oh in sploh. Jaz sem, kot ponavadi, malo drugačen 😉

Takole, najprej 5 najboljših prispevkov, glede na število obiskovalcev (štejemo od dneva ustanovitve bloga, 13. septembra 2008)

1. Lekcije oglaševanja na Facebook-u

2. Brezplačno orodje za urejanje fotografij (očitno se izplača pisati tudi o stvareh, ki niso najbolj v okviru teme bloga)

3. Brezplačen priročnik Marketing in oglaševanje na Facebook-u

4. Uporabite Facebook za privabitev novih obiskovalcev

5. Brezplačno oglaševanje na Facebook-u

Očitno je Facebook tisto, o čemer ljudje najraje berejo (kar ni nič čudnega).  In očitno bom moral napisati še kaj drugega o Facebook-u. Ni problema. Materiala je še na kupe.

Sedaj pa moj najljubši prispevek, enostavno zaradi tega, ker sem osebno dobil največ komentarjev o tem prispevku. Kako Zlata lisica zamuja priložnosti na socialnih omrežjih in Ideje o tem, kako lahko Zlata lisica izkoristi socialna omrežja naslednje leto.

In še nekaj statistik. Najprej iz glave, 4 krat sem bil izbran za objavo na drugi svet, kar je prineslo kar nekaj obiska.

Januarja 2010 je blog obiskalo 22x več obiskovalcev kot januarja 2009. Kar je precejšenj uspeh. Na Facebooku imam trenutno nekaj čez 200 fanov, vendar bo številka danes še lepo zrastla.

Na twitterju imam cca 60 sledljivcev (za followerse res potrebujemo novo besedo). Res pa je tudi, da sem se resno začel ukvarjati s Twitterjem kakšen mesec, dva nazaj.

In seveda, izdal sem svojo prvo e-knjigo, (link zgoraj pod številko 3). Knjiga bo v naslednjem mesecu ali dveh nadgrajena v 2.0 z novimi vsebinami. Osnovne osnove osnov na Facebook-u, kakšen video posnetek, in seveda oblikovno bom tudi nadgradil knjigo.

Vesel bom kakšnega komentarja več na blogu, številka naročnikov na RSS tudi lepo raste. Bomo videli naslednje leto, ali se stvar izplača. Vsekakor pa bom pridno pisal prispevke naprej 😀

Rate this post