V prihodnosti boste opazili, da se bo na tem blogu pojavilo kar nekaj prispevkov o ustanavljanju lastnega podjetja. Odločitev, verjetno ena težjih, je bila sprejeta, tako da v roku meseca ali dveh, lahko pričakujete nov vpis v bazo pravnih oseb, ki se bo glasil tam nekje okrog SEOS (upam, da mi bodo dovolili registracijo tega imena 😀 )

Preden se vržem v vse podrobnosti, ki jih boste seveda izvedeli tukaj, prilepljam (če je to sploh glagol) dva video posnetka osebe po imenu David Hansson, ki je, med drugim pripravil tudi Ruby On Rails. Zakaj lepim njegove video posnetke? Enostavno zaradi tega, ker se mi zdi, da je nekoliko drugačen od vseh tistih, ki so uspeli na spletu, in vam razložijo, da je vse kar potrebujete dobra ideja in en mesec, pa ste že multimilijonar. David je precej prizemljen in stvari, vsaj v mojem pogledu, razloži precej realno.

In še zaradi nečesa mi je všeč, to je, da, kot pove v prvem video posnetku, lahko delaš na dva načina. Overspending ali OverTeaching. Torej preveč trošiš ali preveč učiš. Torej porabiš veliko denarja za oglaševanje ipd. ali pa enostavno vse, ali večino kar veš, deliš z ljudmi in na takšen način vzpostaviš bazo ljudi, ki te pozna, ti sledi ipd. Kot je precej očitno iz tega bloga, je moja ideja druga. Torej (in to je že četrti torej v tem odstavku) vsekakor tale blog ostaja, tudi ko odprem podjetje in postanem zagret samostojni podjetnik z zanimivo bazo naročnikov. Če ne drugače zato, ker mi je fajn.

Oglejte si spodnja dva posnetka, če sta vam všeč, komentirajte, če vam nista, povejte zakaj ne. Poleg tega pa je to prva uradna najava SEOS-a, ki bo stranke (če bo vse po planu) začel sprejemati tam okrog 13. aprila.

Mimogrede, odpiram novo kategorijo tukaj na blogu, ki bo imela ime SEOS


Rate this post