1. april je tisti dan, ko so te starši, ko si bil/a še majhen/majhna, zbudili in rekli GLEEEEEEEEEEEJ SNEEEEEEEEGGGGGG, šola je odpovedala. In bil si čisto nor. Ok, vsaj jaz. Dokler nisi odprl oči in žalozij in ugotovil, da ni res. In so ti rekli 1. april. In nisi bil več vesel.

Hvala bogu smo odrasli in se nam to več ne dogaja, še vedno pa nas poskusijo nategnit v časopisu, pa v poročilih pa še kje. Jaz vas ne bom. Nisem takšen. Sem prijazen fant. Kar pa vam lahko povem je, da se je eden izmed slovenskih ponudnikov spletnega gostovanja Žabec.net odločil pripraviti noro akcijo. Tako prvoaprilsko. Za katero rečeš, čaki, kaj je danes prvi april al kaj?

Kot so sami napisali Ob naročilu katerega koliko gostovanja ali reseller gostovanja vam bo sistem sam izračunal popust od 50% do 90%.

Enostavno povedano (če še gre enostavneje), odvisno od vaše sreče lahko dobite med 50% pa vse tja do 90% popust na gostovanje. Pa to pa ni kar tako, ali? Kot da bi vas nekdo želel nategnit 😀 Poglejte si to noro ponudbo.

Mimogrede, v kakšnem mesecu ali dveh lahko pričakujete tudi kakšen prispevek na temo, kako sprememba lokacije strežnika vpliva na optimizacijo spletne strani, saj ta blog selim k Žabcu (zato tudi ta prispevek s katerim sem si prislužil gostovanje pri njih). Blog trenutno gostuje v ZDA, tako da bomo videli, kaj se bo zgodilo. Predvidevam, da zagotovo skočim kakšno mesto višje v iskalnikih…

Rate this post