Tisti, ki ste zamudili, v prispevku o tem zakaj so najdi.si in notpadu lajv šalabajzeri sem pisal o tem, da reklamirajo, da lahko pot do stadiona najdeš na najdi.si zemljevidu, ampak niso imeli vnosa na zemljevidu, torej stvar sploh ni delovala.
Tisti, ki ste zamudili video, tukaj je:

Notpadu lajv na stadionu stožiceSem pa vesel, da fantje in dekleta iz najdi.si pridno berejo ta blog in da so se temu primerno tudi odzvali. Prireditev notpadu lajv je sicer prestavljena na ponedeljek (ja, dež je povsod) (in mimogrede, tam naj bi se predstavili tudi debaterji, pejte jih pogledat), najdi.si pa je uredil svoj zemljevid, tako da, če iščete stadion stožice ali štadion (kar reklamirajo), najdete pravi stadion.

Lepo. Pridni, mogoče bi to morali sicer narediti takoj ko je bila reklama pripravljena, ampak ok. Glede na to, da ne gledam televizije niti ne vem, kdaj je bila reklama prvič prikazana.

Hrmm, samo zdaj ko je stvar prestavljena na ponedeljek, bi pa še jaz mogoče lahko šau… Bomo razmislili…

P.s. Ahoj, najdi.si 😉

Rate this post

Comments (1)

  1. Vse lepo in prav pa vendar me je tu zmotila ena stvar. In to je, da se z besedo ‘štadion’ najde stadion v stožicah, ne najde pa se stadion v mariboru, celju, kopru, … A to pomeni da ima samo LJ štadion, drugi pa nic?

    Lp,

Comments are closed.