Malo mi grejo na živce takšne predstavitve novih storitev. Twitter so čisto predelali, vendar ga zaenkrat še nihče ne more uporabljati. Fora ne? Brezveze, potem je že boljše stvari predstaviti takrat ko delajo. Res pa je, da s takšno predstavitvijo dobiš dvakrat PR. Ob predstavitvi in takrat ko ga lahko vsi uporabljajo.

Twitter gre torej naprej. Zmanjšuje fokus iz tweetov, torej poslanih sporočil, na vse ostalo zraven njega. Fotografije, video posnetki, vse se bo kazalo zraven. Nekateri napovedujejo tudi, da pripravljajo več prostora za oglase. Do takrat, ko si ga bomo lahko vsi ogledali, pa si oglejte najprej uradno video predstavitev, potem pa še intervju, ki ga je BBC naredil z glavnim urednikom spletnega portala Mashable.

Video intervjuja pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Rate this post

Comments (6)

  1. Razlog prenove in uvedbe novosti je tudi ta, da si želijo nazaj na spletno stran pridobiti uporabnike Twitterja. TweetDeck, Seesmic in ostali so jim speljali dobršen del uporabnikov.

  2. Kako za nikogar? Jaz ga imam ob sinoči, dela super in ekspresno hitro 🙂

  3. @Brane, se strinjam, ampak jaz sem prepričan, da ne gremo nikakor stran od Tweetdecka. Niso dodali multi userja, jaz pa zraven še Facebook rihtam preko Tweetdecka, tako da ne bo nič…

    @Mia, srečnica. Res pa je, da je bil prispevek napisan že včeraj, roll-out je pa precej počasen….

  4. Ja, Tweetdeck je res zakon. Tudi jaz ga (zaenkrat) ne zamenjam za nič drugega.

  5. Nisem še probal. Tudi Tweetdeck še ne poznam, ga bom pa sedaj. Hvala za info.

  6. Glih, ko omenjate orodja za uporabo Twitterja, probajte še HootSuite. Ima tudi verzijo za na pametne telefone, ki je od 13.10.2010 brezplačna. Meni je všeč predvsem solidno narejena funkcija Schedule, ki ti omogoči, da v naprej pripraviš objave, poleg Twitterja pa podpira še Facebook (doda tudi slikco povezave, ki jo lahko prednastaviš), MySpace, LinkedIn, Forthsquare, Ping.fm, WP. Meni je super no, mogoče bom v napisal en kratek članek o tem programu na http://podjetniki.info (Peter upam, da te ne moti če napišem povezavo).
    Probajte HootSuite pa ga malo primerjajte s tistimi, ki jih uporabljate, mogoče vam bo bolj odgovarjal.

Comments are closed.