Spal v tem primeru pomeni predaval debato in javno nastopanje mladim navdušencem (octroci, ki svoje počitnice preživijo v učenju debate in vsebin povezanih s participacijo mladih). Na srečo nas je bilo predavateljev toliko, da sem lahko med tem tudi delal.
In medtem ko si spal pomeni tudi debatni turnir v Beogradu.
In zdaj precej dolgo več ne boš spal.

Ne glede na vse, kratki povzetki stvari, ki so se zgodile v zadnjem tednu.

Na naših straneh ne potrebujemo več share to Facebook gumba, saj like gumb naredi zelo podoben odtis na wall-u uporabnika. Sam sem ga že pobral dol iz nekaterih strani, a ga boste tudi vi?

Facebook je pri straneh povečal število zavihkov, ki se pokažejo, iz 6 na 8. To je fajn, ni?

Bing sedaj pri iskalnih rezultatih, prikazuje tudi število lajkerjev za neko stran. Seveda ne vedno, včasih pa. Prikaže lepo fotografije uporabnikov, ki so lajkali.

Eminem je sedaj najbolj oboževana oseba na Facebooku in je tako prehitel lady Gaga, ki je bila 8 mesecev najbolj popularna. Oba imata skoraj 29 milijonov fanov.

Google v predogih za iskanje za Pahorja, prikazuje pahor Kokain na prvem mestu. Seveda je živa štala, saj sedaj ko se novica širi po spletu, vedno več ljudi išče in klika na ta predlog, tako da bo še bolj iskan. Me prav zanima, ali ima Googleplex na mizi že dopis z glavo Vlade RS in prošnjo po ročnem posredovanju.

V četrtek, 24-ega januarja je google ponovno spremenil algoritem prikazovanja iskalnih rezultatov. Ta google update 2011 imenujemo tudi “Farmer” update, ponovno pa je namenjem temu, da iz iskalnih rezultatov umaknejo strani z nizko kvalitetno vsebino. Kako se update pozna pri vas? Pri meni se ne… V javnosti se veliko govori o tem, da so veliko prometa izgubile strani za hitro izdelavo spletnih strani in article direktoriji, ezine, hubpages, articlebase ipd.

In medtem ko si spal, je Marin veslal okoli Koreje.

Rate this post