Brezplačna e-knjiga seoMoja dobrota ne pozna meja in tudi tokratne praznike sem izkoristil za to, da sem nekaj spisal. Ne samo nekaj spisal, nekaj zelo praktičnega spisal, kar lahko vi zelo hitro in zelo enostavno uporabite in spravite v prakso.

Večkrat smo že ugotavljali, da je pri optimizaciji in splošno pri privabljanju novih obiskovalcev na spletno stran vedno problem čas. Nimamo časa narediti tega, nimamo časa narediti onega. Ker je vse veliko delo.

Ni čisto res. Akcije si moramo razdeliti v majhne koščke, ki jih lahko hitro opravimo. Če delo zavzema celo optimizacijo cele spletne strani, se ga seveda nikoli ne bomo lotili. Ker to traja ene 124 let. Če pa imamo majhne naloge, kjer vsaka traja svojih 5 minut, je pa stvar čisto enostavna. Izberemo en dan v tednu, ko 5 ali 10 minut posvetimo eni nalogi in smo že tam.

Seveda ne bomo nasledni dan imeli 1045% več obiskovalcev na spletni strani, ampak se bo število obiskovalcev večalo teden za tednom.

In to sem naredil za vas.

E-knjiga z naslovom 5 minutni SEO, ki vsebuje 9 korakov, ki jih opravite v 5 minutah. In ne dotakne se samo optimizacije ampak tudi drugih načinov privabljanja novih obiskovalcev na spletno stran.

Kako jo dobiti? Takoj nakažite 230… NEEEEEE…. Čisto enostavno. Postanete Fan moje strani na Facebooku in tam dobite povezavo, kjer si knjigo brezplačno naložite. Čisto enostavno.

KLIKNI LIKE TUKAJ.

Rate this post

Comments (2)

 1. Peter,

  Meni ni nikakor uspelo, da bi prišel do tvoje eknjige. Sem se vse prijavil, lajkal,…

  Mi lahko pomagaš?

  Hvala!

  Tomaž

 2. Hej Tomaž,

  vsekakor, neposredno povezavo do nje sem ti poslal na mail.
  Uživaj,

  Peter

Comments are closed.