Tomaž Gorec je eden izmed tistih, ki se bolj spozna na Squidoo v Sloveniji. Squidoo je spletna stran, na kateri lahko vsakdo, brez znanja, ustvari spletno stran o določeni temi, na njo pa lahko postavi tudi različne vrste oglasov. Slovenska Squidoo scena je precej razvita, veliko se o njem govori na internetmojstru (tema ima trenutno preko 450 strani), kjer vam prijazni člani pomagajo tudi pridobivati lajke in komentarje in vse ostalo.

Tako kot povsod drugod, je potrebno tudi za Squidoo nekaj znanja in nekaj prakse. Vse skupaj lahko pridobite sami, lahko pa znanje tudi nekje pošičete. Tomaž na sedežu svojega podjetja pripravlja brezplačno Squidoo delavnico, na kateri se boste lahko naučili osnove uporabe Squidoo-ja. Za tiste, ki vam bo stvar zanimiva pa teden dni kasneje pripravljajo resno online delavnico, ki je sicer plačljiva, v njej pa boste vsekakor izvedeli vse, kar je potrebno vedeti o Squidooju.

Malo reklame ne škodi, in med seboj si moramo pomagati, tako da, če vas stvar zanima, pojdite na brezplačno Squidoo delavnico k Tomažu! Moja malenkost se delavnice skoraj zgotovo ne bo mogla udeležiti, gremo namreč uživat in laufat na nočno 10-ko!

Rate this post

Comments (1)

  1. Bedarija 😛

Comments are closed.