Google vabi na brezplačno izobraževanje o Google Adwords oglaševanju. Glede na to, da se na trgu pojavlja vedno več posameznikov, “podjetij” in podjetij, ki ponujajo Google Adwords oglaševanje pod različnimi pogoji, predvsem pa z različnimi uspehi, je nujno, da se ločite od množice z edinim pravim certifikatom. Gre za certifikat Google Adwords Certified Partner, ki je v osnovi eden redkih v spletnem oglaševanju, ki ga lahko dobite. Takšen, ki kaj velja seveda.
Google vabi na dve različni delavnici, prva je Adwords Fundamentials Exam, druga pa Adwords Advanced Search Exam. Če želite na vaši spletni stran prikazati certifikat, morate opraviti oba. Oba sicer lahko opravite v lastni režiji, saj boste na Googlovi spletni strani našli materiale za pripravo, ki jih prečitate in se potem udeležite izpita. Izpit lahko opravite kadarkoli, gre za spletni izpit, ki ima cca 130 vprašanj, čas opravljanja izpita pa je omejen na 120 minut. Izpit v osnovi stane $50, če ne dosežete meje 85% morate počakati 7 dni in potem ga lahko ponovno opravljate, seveda pa morate tudi ponovno plačati.
Kot rečeno, izobraževanje je brezplačno, Google zraven vrže še brezplačno kosilo, na koncu pa boste prejeli tudi kupon za brezplačno opravljanje obeh (ali enega) izpita. Torej prav qlski deal, free lunch, pa še naučijo te nekaj, pa še kupone v vrednosti $100 dobite.
Sam imam zaenkrat opravljen Fundamentials, oglasil pa se bom na Advanced Search Exam delavnici in potem tudi opravil Advanced izpit.
Kdo še gre?

Edit: Na to ste me opozorili, da sem pozabil dodat:
Kdaj
19. novembra 2012
8.30h – Fundamentals
12.30h – skupno kosilo
12.30h – Advanced Search

Kje
Hotel Plaza v BTC-ju
Bratislavska cesta 8
1000 Ljubljana

Kaj
Izobraževanje za prvi in drugi izpit
za Google certificiranega partnerja.

Rate this post

Comments (8)

  1. Hvala za obvestilo, udeležil se bom osnovnega 😉

  2. Hvala. Super novica. V kolikor se bom lahko udeležil obeh, bom verjetno šel kar na oba.

  3. se izpit opravlja tam na licu mesta ali lahko kasneje od doma preko spleta?

  4. hvala, se pravi, da tudi če sem Adwords začetnik grem lahko na predavanje za oba dela… in potem opravim izpit za enega ali oba kasneje 🙂

  5. Tako je Toni. Pravijo pa se, da je potrebno vnaprej predelati materiale, za obe stopnji. Tako da nekaj ze vemo vnaprej.

  6. Zanimivo. Nemara pa res poškilim v smer plačljivega oglaševanja. Načeloma delam brez in uspešno. No, zadeva zna bit interesantna. Thx za info. lp

  7. Zanimivo! Ali se je potrebno prijaviti za udeležbo in kje? Hvala za odgdovor!

  8. Aco vsekakor se je potrebno prijaviti, na povezavah v clanku sta prijavna obrazca.

Comments are closed.