Bloganje v živo na tem blogu že poznamo, z mano ste lahko v pisani besedi bili v živo na POMP Forumu in na Dnevu Google Engage. Ti prispevki so nekoliko posebni, saj nastajajo v živo, na iPadu, kar pomeni da so brez šumnikov in z nekoliko več slovničnimi napakami kot ponavadi. Ampak, kar je pomembno, sproti lahko izveste kaj se dogaja in precej na dolgo. Ne dolgočasno, ampak ekstenzivno, v podrobnosti bi se reklo.

In to bom nadaljeval, tokrat se bom v ponedeljek, 19. 11. 2012, odpravil na izobraževanje, ki ga pripravlja Google Slovenija. Izobraževanje je namenjeno tistim, ki bi radi opravili Adwords certifikat. Sam sem (malo se vedno rad pohvalim 😀 ) že opravil osnovni certifikat, zato se bom odpravil samo na Advanced izobraževanje, ki bo potekalo od 13.30 do 18.00  (približno).

Torej, v ponedeljek po malci (kosilu, ali karkoli že počnete opoldne) se vrnite nazaj na optimizacija-strani.info in tukaj bo prispevek za vas, ki se bo samodejno posodabljal, takoj ko bom napisal kaj novega.

Se vidimo? Kdo gre? Kdo si želi Adwords Advertising certificate, da se bo lahko hvalil in še bolj kvalitetno delal za naročnike?

P.s. Ne zamudite. Moja druga strast je debata, in tam pripravljajo kolegi odlično okroglo mizo The Power and The Internet. Poglejte in pridite. Verjetno bo stvar tudi live-stream-ana. Video prenos v živo. Se vidimo!

Rate this post